<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 皇馬 vs 畢爾包~皇馬咁既陣...會4連敗嗎?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2005-9-21 19:59:

當然係皇馬唔鍾意馬基里尼所以賣走佢,當然佢好似打得唔錯的,我諗馬基里尼仲要多謝皇馬添,去到車仔有冠軍攞
唔加人工才走
EF小人物

Originally posted by wer at 2005-9-21 09:07 PM:

唔加人工才走
皇馬連卡斯拿斯都唔加點會加比馬基里尼丫......馬基里尼走得啱
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-9-21 21:09:

皇馬連卡斯拿斯都唔加點會加比馬基里尼丫......馬基里尼走得啱
現在幾好,人工又高
EF小人物

Originally posted by wer at 2005-9-21 09:16 PM:

現在幾好,人工又高
咪係,又有冠軍攞
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-9-21 09:17 PM:

咪係,又有冠軍攞
又肯用佢

250 x 364 PIXEL下載

大家覺唔覺得皇馬班波好唔掂
朗拿度唔夠敏捷  唔夠兩下就甩同跌
兩個左右後衛上落太多回防慢  年紀大助攻力大減
魯爾攻力大不如前
中場做波能力低  等等
傳聞話活基治復出wor
唔知可唔可以穩固皇馬既防線呢?
Originally posted by michael86 at 2005-9-21 09:34 PM:
傳聞話活基治復出wor
唔知可唔可以穩固皇馬既防線呢?
唔好再傷就夠了

250 x 306 PIXEL下載

會四場不勝!~
Originally posted by hahalung at 2005-9-21 09:29 PM:
大家覺唔覺得皇馬班波好唔掂
朗拿度...
魯爾同朗拿度都冇態,打唔返以前d水準嫁喇,只要佢地入到波都叫做收貨,中場始終冇左施丹差好遠,創造能力大減,後防兩隻閘助攻太多,特別係沙加度.......仲前過前鋒
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 皇馬 vs 畢爾包~皇馬咁既陣...會4連敗嗎?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。