<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 講下d失蹤球員 ........... ?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by wer at 2005-10-10 08:39 PM:

萬五元一個月
好似係hk$15000....?
真係WTF,Lampard時薪= ="
Now's the time,Italy.
係呀...我記得有份香港報紙之前報導過湯馬斯勁低薪,重影左張佢戴左頂地盤帽行工地,攪到佢個樣好落泊,好似要兼職做地盤咁慘!
呀, 我都想請教一下各位,
唔知以前踢拉素前鋒嗰個盧比斯(Claudio Lopez),
宜家又去左邊呢??
Originally posted by Erocky at 2005-10-11 12:59 AM:
呀, 我都想請教一下各位,
唔知以前踢拉素前鋒嗰個盧比斯(Claudio Lopez),
宜家又去左邊呢??
好似去左墨西哥搵食!
難道全部都是"塘邊鶴"的問題嗎?
難道板主們一點問題也沒有?
Originally posted by shaqkobe at 2005-10-10 07:50 PM:

噢~期待再睇佢踢波。
舊時都幾鍾意佢架(麥馬拿文)...
但自從佢去左皇馬...就有d反感...
主要原因唔係因為佢唔同利記簽約...
而係覺得佢失去左做一個球員既鬥志...
睇親佢坐後備席時...最鬼開心架...
見佢d 報導..
好enjoy 架...
輕輕鬆鬆咁...
好似退休咁...
唔入選英格蘭國家隊...
無所謂架...
...
講開麥馬拿文...
你地記唔記得果時黃興桂成日叫錯佢個名...
成日叫麥那麻能...(麥拿馬文)...
好似講噪口咁...好攪笑架~
Originally posted by sonyguy at 2005-10-11 02:46 AM:

舊時都幾鍾意佢架(麥馬拿文)...
...
佢臨離開利記o個年真係表現好突出, 比依家o既林柏特有過之而無不及, 仲入左好多球世界波, 記住, 係起碼六, 七球, 仲要係世界波o個隻, 當時佢被認定為英超身價最高球員, 佢口口聲聲話同利記季尾會續約, 結果咪又係走...
走左之後去到皇馬, 出場次數少左, 但都入過一兩球世界波 (都真係世界波), 不過除左入波真係冇乜表現, 搞到依家咁
記得佢初出道o個陣試過o係場聯賽盃決賽入兩球靚波, 都係個人突破o個隻
有冇人知前皇蘇西班牙國腳迪柏祖去左邊?.......左腳好勁o個個~
上季仲踢佩魯賈........今季佩魯賈跌落丙2組就唔知轉左去邊?
Originally posted by SEEK at 2005-10-11 04:41:
有冇人知前皇蘇西班牙國腳迪柏祖去左邊?.......左腳好勁o個個~
上季仲踢佩魯賈........今季佩魯賈跌落丙2組就唔知轉左去邊?
乜上年佢唔係同布力般流浪簽咗兩年合約既咩??
Originally posted by leeyanta at 2005-10-11 11:20 AM:

乜上年佢唔係同布力般流浪簽咗兩年合約既咩??
之後轉左會去佩魯賈!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 講下d失蹤球員 ........... ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。