<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唉...有冇人覺得26fun愈黎愈悶??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-10-13 23:03:
' j+ v* z" A2 d, |7 z6 D2 O3 r- ~3 p
你也認為我出自青山?
" }# b5 h0 U  |3 D& `# R3 q乜個名係你改咩?
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-13 10:43 PM:
! v$ Q) Z1 R, ^4 e3 e2 d' N; T; \: }7 z, s" _
清揚兄你的新0麥頭"紐約洋基隊"令我懷念住在New York的日子......
8 u( D9 k& z( m1 ^2 C

9 n( S  w6 a( G4 e, q8 z2 |乜九哥你住過紐約咩? 邊區呀? 我以前住過 Rockaway, Astoria, Lincoln Center 附近,唔知大家曾經係唔係舊街坊哩?7 b" ^2 M: c1 t# B) J" C/ O" {! c
' G8 p6 R9 t! C% |& b( e
[ Last edited by cfud on 2005-10-13 at 11:27 PM ]
Originally posted by cfud at 2005-10-13 23:26:9 h0 m. @$ E5 }' y

; t7 Y* H( O) u$ w7 A4 g+ [9 f4 w4 K
乜九哥你住過紐約咩? 邊區呀?...
% L# \/ x7 ?( KDowntown Mansion Street, 近East Broadway!!!
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 清揚 at 2005-10-13 11:02 PM:
. x  f5 t6 }$ O# M0 d: p) t, ]7 G# ^: ?5 H2 b# |; |: R$ I
乜叫虛長幾歲???* z2 \" T8 M8 c( K
太深既中文我唔明架~
9 i& M9 z+ V3 b$ f# T- w* }+ e冇計,中學時期冇中文科,我今日能書寫流利中文全賴長輩教導及補習.........
) K* S) H. z" m3 x虛--只不過# h3 z; [1 i  g; f6 q" H% E" F$ N
長--大
  {% e7 o% @. a6 x
5 e- W( Q/ U' o; M
我真係好鐘意講粗口,; [1 @" K) i1 f1 ?% H
o拿! 講粗口唔一定係問候娘親,
" m% Q- V2 x9 J5 G' S4 |% b% \只係加強語氣而已.
Originally posted by AWU at 2005-10-14 12:05 AM:9 h! G( p# G& e2 D1 z
我真係好鐘意講粗口,8 G& O1 d4 v8 V9 u5 v6 m9 x, g
o拿! 講粗口唔一定係問候娘親,  J/ e/ Y! }( r0 h( M7 _- x
只係加強語氣而已.
' `7 k- ~) g7 M6 x8 h
敢代表你助語詞不足, 温下書啦
Originally posted by d228216 at 2005-10-14 00:13:% h; _, E0 G$ Z" i: @" P. Z
/ i, z# ~: O0 y: B- B! P8 J. s
敢代表你助語詞不足, 温下書啦
0 X. D6 N+ ^" O) R, P. ^$ ^. p特別推薦李敖, 黃毓民及陶傑的書, 文中有骨, 語中帶刺, 粗口乃小道矣....:cool:
原來都有人有同感覺......
3 C. J+ V9 _/ \我都少參與左啦......; o5 v! _" ?9 X6 r# }; W
一來很忙,二來上來頗悶.......
9 O$ y( }4 ]7 T) J! J8 M& c我最鍾意留連既"戀愛區",版主都放手由得它荒廢啦~~
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
分數制度同新下載限額好趕客
3 s# F7 F/ \3 D2 H' u8 Q, L, A* }8 E. h0 O7 j6 t( \- ~
我得1000k咋...睇唔夠10張已經到
Originally posted by d228216 at 2005-10-14 00:13:
+ U- S8 q6 V# U( C" V
* @1 `/ w2 J5 k$ r敢代表你助語詞不足, 温下書啦
+ C1 O) N" Q- f! P& D: H9 r6 A( m/ c1 h* u& f
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-14 00:20:
- E2 }! _! `( B% A: K5 N' ?. M0 _: B, U
特別推薦李敖, 黃毓民及陶傑的書, 文中有骨, 語中帶刺, 粗口乃小道矣....:cool:
  |' h) r5 D* w& I( [- q
! M/ r1 \% ]4 w* E0 k
o甘就要跟d兄同九哥學多d野啦9 |( H, J# a! v, y6 u' ?" r3 X
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唉...有冇人覺得26fun愈黎愈悶??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。