<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 西甲球證又一次針對碧咸
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2005-10-24 05:14:

呢d明顯係球証之間冇明文規定既條例...
其實自從朗尼事件之後,球證對拍手行為都執得好緊,但朗尼果下又點同一般拍手呀,而且好多球員被吹罰後都會投訴,甚至鬧球證,但都唔一定比牌,點解用手表達就一定要罰,而用口就有陣時可免,基本上用口寸你同用手寸你都係一樣啫,唔通真係精人出口笨人出手
Originally posted by ciger at 2005-10-24 05:21 AM:

其實自從朗尼事件之後,球證對拍手行...
精人出口笨人出手<~梗係啦
朗尼果下當然抵罰,但奧利華拉果下同碧咸果下差唔多,都唔係完全對住球証黎拍既,但球証既諗法可能同球員本身有出入,始終球証係比較敏感,因為用口講係正常,但用手比較唔正常,所以最主要都係睇球証點諗既啫
摺吧啦
say foul language to referee, ironically applauding referee
deserve to be sent off.

not 針對 at all.
Didn't he saw what happened to Rooney?
Maybe he should have an IQ test.

ohoh..or maybe he is so clever that he wanna get himself sent off
so he can take a rest for next week..
didn't he delibereately get a yellow card in an england match
to get suspended?

[ Last edited by cream on 2005-10-24 at 06:43 AM ]
Originally posted by cream at 2005-10-24 06:35 AM:
not 針對 at all.
Didn't he saw what happened to Rooney?
Maybe he should have an IQ test.
當然唔係針對啦,係樓主自己覺得針對啫
碧咸當然知道朗尼上次拍手紅牌出場啦,我諗佢都係一時衝動拍手啫,以當時咁既情況黎睇.........
事後冷靜過後當然會覺得佢不智,但係果一刻有冇人會敢寫包單自己唔會咁做先???
摺吧啦
碧咸今次唔係咁成熟
落場後只許盡力去跑
Originally posted by nkt1000 at 2005-10-24 07:56 AM:
碧咸今次唔係咁成熟
係呀,今場踢得好差呀班球員.......成班都唔願郁咁.......
唔知點解下半場初段至中段碧咸經常出現係左閘同中場中呢兩個位.....到尾段先返右路,真係唔知盧森保高搞咩
摺吧啦
依家唔可以 "潤" 球証嫁
Originally posted by szetoafk at 2005-10-24 10:18 AM:
依家唔可以 "潤" 球証嫁
梗係啦,都唔明點解d人要咁做......
摺吧啦
講燥底, 我話古迪仲燥啦, 個波出左界仲要推人出廣告版外
無恥球証,專登針對萬人迷!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 西甲球證又一次針對碧咸

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。