<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 摩連奴都有失策既一日........
返回列表 回復 發帖
Originally posted by supportMU at 2005-11-7 11:58 PM:

錯!! 係口多
用手執起再用口食,手多完到口多
摺吧啦
........
come on.....
the result was just 1-0...
Chelsea even got the champion last season....
how can you say "費sir技高過摩連奴"?
Originally posted by slwong3 at 2005-11-8 12:02 AM:
........
come on.....
the result was just 1-0...
Chelsea even got the champion last season....
how can you say "費sir技高過摩連奴"?
計謀~~~欲擒先縱
Originally posted by fffffa at 2005-11-7 11:57 PM:

費查忍辱負重~~~
正確應該係話費sir同費查忍辱負重, 狠狠咁陰左摩頭一野甘慨:cool:
右可以咁講, 費sir應該係想話比所有人聽, 用一個你地口中架廢柴, 都可以入到你咁強大架車仔波, 都唔洗搵個勁d架啦~ 連你地最睇唔起, 你地最起勢咁媽架廢柴都入到咁偉大架車路士波. 車仔右係慨, 連一個廢柴佢地都睇唔住....唉....廢柴....哈....
俾d甜頭車仔先......再一下打沉佢~~~haha!
lei場比賽可說是beckham走後,打得最飄亮的一扙
唔知係咪我睇錯,大家有無留意個日費sir個鼻好紫?
Originally posted by hiroraymond at 2005-11-8 03:03 AM:
唔知係咪我睇錯,大家有無留意個日費sir個鼻好紫?
係紫呀,可能緊張啦......
摺吧啦
Originally posted by wai0818 at 2005-11-7 11:24 PM:

邊鬼個落場踢緊會咁得閒執起張紙黎睇丫
都可能係周圍掉~所以車路士唔黎hk,驚要比$1500
Originally posted by abc123aa at 2005-11-8 03:04 AM:

係紫呀,可能緊張啦......
係呀~ 佢同門神舒米高都係咁架,  由其冷天, 仲紫呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 摩連奴都有失策既一日........

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。