<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯響起警號~~繼堅尼離隊後,Vodafone正式跟球隊終止合約
返回列表 回復 發帖
Originally posted by austin666 at 2005-11-24 10:32 PM:

佐敦未打NBA已經好出名窩
係....呢d 我唔清楚

只係早日睇番d post 先知
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
不過我覺得其實vodafone已經達到佢既目的,依家vodafone都已經打進左好多地方,曼聯對於佢業務、品牌既推廣力已經無咁大lu。我覺得vodafone終止合約主要唔係因為曼聯成績差。。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-11-24 10:39 PM:
不過我覺得其實vodafone已經達到佢既...
無錯
你邊估到vodafone 同smartone 合併左
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by austin666 at 2005-11-24 07:35 PM:
冇迫咸,oh暈
d贊助商已經想走好耐
...
oh暈係吾係奧雲呀??
曼聯有過奧雲咩??

轉贊助商好閒o者..曼聯咁大間球會,你驚冇好ge贊助商?:cool:
擔心下班波點樣可以拎到錦標仲好啦~~
Originally posted by au212001 at 2005-11-24 11:09 PM:

oh暈係吾係奧雲呀??
曼聯有過奧雲咩??

轉贊助商好閒o者..曼聯咁大間球會,你驚冇好ge贊助商?:cool:
咁又係
踢波只要踢得好
贊助自然來
Originally posted by coke123 at 2005-11-24 06:10 PM:
不如就nike 讚助返未算law, 大大個NIKE 係心口到!
我都有諗過,好似保頓咁
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-11-24 11:35 PM:

我都有諗過,好似保頓咁
保頓實屬異數

好少會咁
Originally posted by au212001 at 2005-11-24 11:09 PM:

oh暈係吾係奧雲呀??
曼聯有過奧雲咩??

我冇話奧雲係曼聯的

係話老費收購唔到

令贊助商失望
Originally posted by austin666 at 2005-11-24 11:47 PM:

我冇話奧雲係曼聯的

係話老費收購唔到

令贊助商失望
幾時既事先
單野應該係皇馬想托高個價,吹話曼聯想買o者,,況且個陣曼聯都吾需要佢....
咁照你所講,曼聯想買,又買吾到,,都好多人wo,咁即係吾駛搵贊助商啦....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯響起警號~~繼堅尼離隊後,Vodafone正式跟球隊終止合約

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。