<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 紐卡素48小時內炒桑拿士
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-6 01:58 PM:

y not?
香港都有個鄭少聰
上年o既米禾爾都有個 wise
要睇埋佢有冇牌架,唔係阿豬阿狗都做得的
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-1-6 01:59 PM:

maybe啦,不過總覺佢論論盡盡咁
不過比到波佢真係都有威脅嫁,如果照我咁講佢有狀態既話我諗會好過奧雲同迪科爾=3="
不過我都係信奧雲仔多d,最好高治有機會係世界盃出場啦
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-1-6 02:00 PM:

不過比到波佢真係都有威脅嫁,如果照我咁講佢有狀態既話我諗會好過奧雲同迪科爾=3="
不過owen傷左,要4月先出到,對佢冇咩信心囉
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-1-6 02:02 PM:

不過owen傷左,要4月先出到,對佢冇咩信心囉
不過我諗艾歷臣都係會搵佢打正選,唔掂先用高治
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-1-6 02:03 PM:

不過我諗艾歷臣都係會搵佢打正選,唔掂先用高治
艾歷臣就係衰唔夠膽換血
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-1-6 02:06 PM:

艾歷臣就係衰唔夠膽換血
冇計嫁喎,英格蘭d後備,新人果d唔同巴西果d呀嘛,佢有佢既道理既咁又.........
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-1-6 02:00 PM:

朗尼仔係必然正選
Originally posted by abc123aa at 2006-1-6 02:08 PM:

冇計嫁喎,英格蘭d後備,新人果d唔同巴西果d呀嘛,佢有佢既道理既咁又.........
咁又係
英格蘭其實得正選陣容見到人,後備仲差d,好似左中場咁,有一個祖高爾就好似中左6合彩咁,大吉利是講句如果佢比人踢傷左咁點?
英格蘭既後備 , 後防果幾個都幾掂 (李奧or蘇甘保到時唔知邊個會打後備 , 重有加力查,京治同活基治),
不過中場傷左就大獲 , 數唔出有邊個較為星級 , 係夏格維斯同胡禮菲臘c 較為好d  ,其他都好似未夠班
只怪自己唔好彩啦
盧基季初又傷,奧雲呢家又傷
根本都唔夠前鋒踢...
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 紐卡素48小時內炒桑拿士

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。