<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯末日?1比3慘敗曼城
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 05 11 09 11:42 PM:
evra 依場打成點呀?
麻麻~~未適應,
下半場被換出,
其實打o比用新人都太冒險啦~~
曼聯永遠是我的最愛~~
Originally posted by LMQ at 2006-1-17 11:52 AM:

基本上斯維斯達近呢兩年已經打唔出...
如果今年arsenal唔係同佢一齊沈,曼聯真係頭4都唔知有冇
Originally posted by Fung2004 at 2006-1-18 02:16 AM:

如果今年arsenal唔係同佢一齊沈,曼聯真係頭4都唔知有冇
阿仙奴上場嬴人7球波
相信d士氣已經返哂黎
Originally posted by LMQ at 2006-1-18 07:24 PM:

阿仙奴上場嬴人7球波
相信d士氣已經返哂黎
阿仙奴..佢今季主場氣勢無問題的...
即使作客輸完波..佢返到主場一定惡番..
問題係班球員作客心理質素幾差下--
雲加早排認輸時話過自己作客時唔掂...但佢又無咩實質行動來改變隊波...
希望佢數完人7粒後真係有番信心啦~
好普通的曼聯迷~_~

[center]
Originally posted by ThomasKoon at 2006-1-16 11:21 PM:
根本一開波曼聯就已經有問題﹐施維喺...
今季施維斯達既表現好不穩,尤其係對住一d速度快既球員. 所以係呢場波華素爾面對住施維斯達成日搵到著數,仲入埋第二個入球...
除左佢之外,擺艾華落正選係第二個敗筆...好明顯佢未熟習英超快速既節奏..面對住冼佳亞既快速同體力化既踢法有點招架不住....第一同第二球坦白講都係同冼生有關...所以下半場即換奧沙代艾華踢後, 但係都係於事無補...

除左曼聯後防打得差,中場方面其實同曼城都有比了下去既感覺.上半場中場中路係奧沙+費查.係走動同攔截同曼城既巴頓+艾利蘭比較就差d...曼城個1 pair係氣袋,真係係咁同你走上走落...但係曼聯個對就..

其實下半場變陣後曼聯的確打得好左,但係當c7被趕出場後形勢急轉直下,之後追返一球我覺得已經有交待[/center]

[ Last edited by brightman on 2006-1-18 at 09:22 PM ]
Originally posted by brightman at 2006-1-18 08:33 PM:
[center]

今季施維斯達既表現好不...
祖爾巴頓真是可造之才,體力充沛之餘也勇而不茅,而且他的控制節奏能力也愈來愈進步,面對曼聯的一對假防中根本一個都卓卓有餘。

費格遜不信任施維斯達、曼聯球迷也不信任他,可能這就是他表現不穩的其中一個原因。還有就是,我還認為左閘是施維斯達最佳的位置......
我愛長澤
Originally posted by babo at 2006-1-18 07:52 PM:

阿仙奴..佢今季主場氣勢無問題的....
韋拉走左
阿仙奴而家真係好睇亨利狀態
佢既狀態完全影響到阿仙奴既組織

ps而家好似係講曼聯~
但係我地係咪離左題XDD

[ Last edited by LMQ on 2006-1-19 at 01:51 AM ]
Originally posted by 路路 at 2006-1-16 01:01 PM:

冇錯,用到未日黎形容太搞笑,
雖然m...
而家話mu未日係言之過早,,(相信離呢日不遠~),,以前嘅曼聯對親弱隊都win,,不過大家記唔記得以前mu對d強隊,,都會lose or draw,,例如以前對arsenal都會lose,,好難win到,,除左主場win 6:1果場,,而家嘅mu對強隊都好少輸,,今季贏chelsea,,和阿記,,和紅軍,失分果d比賽就往往係d實力較弱嘅隊,,,man city,,blackburn,,everton.......所以我覺得而家mu只係靠道氣去踢波,,對強隊就個個球員都好努力踢,,對弱隊就好似洩晒氣咁,,一d都唔俾心機踢,,以致輸波~
Originally posted by cronaldo2152003 at 05 11 09 05:44 PM:

而家話mu未日係言之過早,,(相信離呢...
~~~你講幾時mu,對強隊輸,mu除了足總杯輸12碼比阿記,
己經多季未輸過啦喎,你check下先啦~~
今季輸比弱旅果d,我講左啦,你洗乜再re多次比我姐????
曼聯永遠是我的最愛~~
仲有樓主我都想問問,甚麼為之末日??
降落英冠???
成隊收皮,以後冇曼聯????
我覺得幼稚lo,就算係敵隊都唔會想冇其他球隊同你愛隊踢啦~~
到時你愛隊一隊同二隊踢,二隊同預傋組踢,好玩咩????
曼聯永遠是我的最愛~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯末日?1比3慘敗曼城

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。