<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2007-5-26 11:27 PM:9 z+ d3 O; w/ d4 o4 D: ^
. ?) b; L8 @, y
蕭遠山同慕容博勁過另外兩件,而兩人平手,但仔就蕭峰勁好多
0 C0 o! o6 N! S+ m* N延慶兄 佢好似試過同峰兄打成平手 ... 唔係咩???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 11:29 PM:
1 E( b& h# L4 q$ G9 r- \1 T( `6 x4 ?" ~$ r, R
延慶兄 佢好似試過同峰兄打成平手 ... 唔係咩???
: z0 }& B8 g' n# c" J
係,但蕭遠山係強過蕭峰
Originally posted by toro at 2007-5-26 11:30 PM:
( Z8 G: n# U" J
. K6 b8 ^5 B* K/ {% ~) O- Q) C2 t, @係,但蕭遠山係強過蕭峰
$ @, k, c$ Z3 N% [0 V唔係喎 蕭遠山又同蕭峰平手喎
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 11:32 PM:
4 ^, m. k/ ?$ e# i8 q- ^; q' U
- }3 ?( j5 h5 N- M- F2 t1 s9 H4 b唔係喎 蕭遠山又同蕭峰平手喎
3 I% J" B6 ?8 g$ ?. R% m" {幾時,我可以查下書
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 11:32 PM:
1 T; x  }/ p  J8 H, h5 }6 c. m1 F6 v& ~# u( ~5 p/ {: ]+ C
唔係喎 蕭遠山又同蕭峰平手喎
: e$ Y( Y; }2 d& [天龍 有 蕭氏 , 神雕 有 耶律氏 ... 契丹兩大姓玩晒
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 11:38 PM:% a4 r- F$ y. s+ z! G% s# u

6 i* w5 `2 I7 H) g天龍 有 蕭氏 , 神雕 有 耶律氏 ... 契丹兩大姓玩晒
# ?2 a, e- V5 i. L. x5 H蕭遠山响少林偷學幾套少林絕技,應該勁過阿仔
Originally posted by toro at 2007-5-26 11:49 PM:
( T; Q2 G' J( B, F" w! o8 Y
) M' N, h* b6 n7 _, x蕭遠山响少林偷學幾套少林絕技,應該勁過阿仔
1 _! e( A; ]8 d" {" ~5 [, ^9 q有一次佢地打完後 , 阿仔話 : 我有樣野比你優勝 , 就我比你年青
' r2 U1 _* {: X1 {三年後等你力揭之時 , 我可以搵你佈仇
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 11:53 PM:, ], O2 A; C7 l6 Y" k
$ @7 [& G2 c. l# p
有一次佢地打完後 , 阿仔話 : 我有樣野比你優勝 , 就我比你年青; T' r6 D0 n7 c/ M
三年後等你力揭之時 , 我可以搵你佈仇
9 M. X: ~1 k- o) d  G% A: V1 s
你係老竇,會唔會出行力,打個仔?
  T. c  D( d1 B5 L' M4 {! p" \0 s, M: P, o! V8 V& }
不過當時蕭遠山真係老
Originally posted by toro at 2007-5-26 11:59 PM:
, A1 ^* L7 ^. e) R% [- Z7 k& B8 E8 `+ ~' y9 S4 h/ e
你係老竇,會唔會出行力,打個仔?
, g% P. n% r6 L8 w- [3 `4 F- H# l
不過當時蕭遠山真係老
5 {3 }: \; _- v阿仔都有食力架 , 佢分唔出咩???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 22:48:7 ?7 F) {) v, C9 w; k5 v/ T0 P

& _. v" e. m2 p( D5 n# v& U0 X8 y3 M- `不老的傳說 潘迎紫
* X. Z7 I4 B9 b' r$ B
我靚仔果陣好鍾意佢,而家點呢?* Z' u3 |( l$ ?- \9 _
$ D8 g* P! L% l/ h1 D& C
霧兩梨花針
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。