<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-18 03:29 PM:

係ga ﹐但係我返黎澳門又會俾d ...
係喎!!有畫展喎......

不過我唔識欣賞
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-18 03:29 PM:

唔會la ﹐同妳講﹐ef 有好多靚仔ga

只要玩得﹐靚仔都唔會怕同妳玩ga ﹐何況你又唔醜!!! 咪傻la 傻豬
哎丫~~
1) ef 既靚仔, 睇慣左靚女~~真係無返咁上下質數, 佢地都覺醜樣啦

2) 靚仔唔怕同我玩~~但係....我搵唔到靚仔陪我玩嘛~~

3) 我唔太醜, 不過靚女無我份
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-18 03:23 PM:

咁咪好lor﹐你去中山一次都幾那呢…… 300蚊船飛丫大佬~~
哦哦。。食 既 住 既 都系 “阿公” 既。。。
其實 300 真系 都 幾 鬼 貴。。
“何生” 食水 “深” 無乜計。。。
如果 船飛 錢 唔好話一半。。可以 減 3分1 , 來回“兩舊水”的話。。
往來既人流增多。 對雙方 都 應該 有利。。
Originally posted by 極樂 at 2006-11-18 03:19 PM:

我都係喎!!~~
真係好靚好靚~~
(...
我就真系無乜賭運。。。
去澳門 唔系工幹 就系 去 玩下。。周圍食下。。
有時。。自己一個。。走去“三盞燈” 食野。
各位。。
小弟番学。。
返黎再倾。。
Originally posted by 極樂 at 2006-11-18 03:30 PM:

係喎!!有畫展喎......

不過我唔識欣賞
我自問都唔識欣賞ga ﹐但係要做一個藝術家係一個好難得ge 機會… 真蠢﹐上次去海洋公園o個時應該去埋的﹐又要浪費多三百雞
Originally posted by vv1668vv at 2006-11-18 03:47 PM:

哦哦。。食 既 住 既 都系 “阿公”...
冇錯﹐可惜我冇得同何生進諫

其實我都好鐘意去香港玩﹐其實香港同澳門冇得比﹐香港有佢ge 好﹐澳門都有佢ge 好﹐呢排澳門d 交通擠塞到我想打人………
Originally posted by vv1668vv at 2006-11-18 03:52 PM:

我就真系無乜賭運。。。
去澳門 唔系工幹 就系 去 玩下。。周圍食下。。
有時。。自己一個。。走去“三盞燈” 食野。
我住three lamps o個頭﹐話唔定你好彩會見撞到我

澳門好細ga ja
Originally posted by 極樂 at 2006-11-18 03:33 PM:

哎丫~~
1) ef 既靚仔, 睇慣左靚...
靚唔靚冇咩所謂ga~~ 至緊要妳個心態冇問題﹐對自己有confidence 即可!!

如果唔係妳估o下點解妳個醜女frd 可以識到靚仔仲o係埋一齊~~ 其實現實上男仔唔會要求自己個女朋友一定要超索﹐何況係朋友呢~~

平時同你live chato個班兄弟有唔少聽聞都唔錯﹐妳依家咪識到靚到lor~~
Originally posted by vv1668vv at 2006-11-18 03:55 PM:
各位。。
小弟番学。。
返黎再倾。。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。