<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖

紅魔陷入窘境小將忙表忠心 魯尼要為曼聯效力10年

曼聯隊最近在歐洲冠軍聯賽中陷入困境,不過英格蘭前鋒魯尼的一個表態為球隊帶來了一絲亮色。魯尼聲稱,他準備把自己的未來10年都奉獻給曼聯隊。
 在下個月歐洲冠軍聯賽的最後一輪小組賽中,曼聯隊只有擊敗本菲卡隊才能晉級淘汰賽階段的比賽。在本賽季的英超聯賽,曼聯隊也已經落後領頭羊切爾西隊10分。
  雖然球隊現狀不佳,魯尼卻對球隊的遠景充滿了信心。他說:“我找不到不在這裏呆上10年的理由。這是一個有著厚重歷史的俱樂部,有著數量眾多的球迷,球隊當中還有很多的年輕隊員。我希望我們的未來會越來越美好。”
  曼聯隊的前任隊長羅伊•基恩上週五剛剛離開了曼聯隊。據說,基恩此前接受媒體採訪時對曼聯隊的5位年輕隊員大加指責,他的矛頭指向了史密斯、弗萊切、理查森、米勒、奧謝。但是,魯尼認為年輕球員恰恰代表著曼聯隊的未來和希望,並相信在這裏能夠為自己的職業生涯贏得榮譽。
  “我加盟曼聯隊就是為冠軍和獎盃而來的,”年僅20歲的魯尼說。“我希望這個賽季我就可以開始收穫。”
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-25 10:56 PM:
法甲既朗斯有個利物浦過檔既迪亞拉..
里昂又有個M迪亞拉...
你講邊個??
don know/.\
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
Originally posted by 瑞比 at 2005-11-25 11:01 PM:

don know/.\
..................
Originally posted by 瑞比 at 05 11 09 10:59 PM:
曼聯隊最近在歐洲冠軍聯賽中陷入困境...
看到信心,我們仍然好有希望
賓菲加曾是手下敗將,mu一定可以再創奇績~~~~
費格遜否認斟波歷克 25 November, 2005 23:48 +0800

波歷克合約到今季完結 (Getty Images)
曼聯領隊費格遜否認會斟介拜仁慕尼黑中場波歷克。

該名廿九歲的德國國腳合約到本季季末結束,據指曼聯是幾間希望斟介他過檔的球會之一。

不過費格遜道:「他是一個很好的球員,而我們也曾考慮過,也和他的代表談過。」

「不過他和朗尼及史高斯打法相似,我們希望斟介其他位置的球員。」

費格遜會於一月收購新血,不過卻指進攻中場不是其目標。

「己隊的最大問題是球員人數不足,己隊經常要依靠年青球員,我們需要強大陣容。」

「所以我們將目標放在其他位置的球員上。」

------------------------------------------------------
呢獲仲唔賴野!?德國大帝想黎都無門口入
...
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-25 10:56 PM:
法甲既朗斯有個利物浦過檔既迪亞拉..
里昂又有個M迪亞拉...
你講邊個??
應該係里昂果個,國家:馬里
摺吧啦
Originally posted by 瑞比 at 2005-11-25 10:10 PM:

反曼反上腦...\_/
睇見d post就想打佢一身.....
大家各位其主一定係咁樣嫁啦,你地係度嘈都冇用.........
摺吧啦
Originally posted by 瑞比 at 2005-11-25 21:58:
http://soccer.rubbishman.net/clip.php?action=play&cid=46
話佢啲變速同過人既技術真係好鬼勁
Originally posted by abc123aa at 2005-11-26 08:01 AM:

大家各位其主一定係咁樣嫁啦,你地係度嘈都冇用.........
敢問板主咩叫做一定係咁樣嫁啦??
引起罵戰果d就叫一定係咁, 我地呢d俾人踩到上心口先還擊就叫嘈呀?? 根本唔係我地唔認衰, 唔認mu e家係唔掂, 係d人講架野太過火. 我明白你地做板主慨梗係想呢度天下太平, 盡可能唔幫任何一方, 但請你try下睇番d old posts, 次次罵戰都係因咩e起. 係邊一d人出口話人先?? 我地呢d唔係叫唔接受現實, 都唔係因為我地young, 根本就係有人立心不良~~
你諗下如果我地用哂佢地d口吻黎出post, 呢度會攪成點??
Originally posted by supportMU at 2005-11-26 11:13:

敢問板主咩叫做一定係咁...
算啦.....吾駛咁嬲

全世界咁多人, 實有啲人講野吾切合主流意見

吾駛介壞

如果件事係經過充分討論的話, 我相信誰是誰非是不難分辨的

但有啲言論係犯左根本既錯誤....就要糾正過來

例如: 之前有人話係紅魔呢個討論區話討論車仔既時間少, 就係有少少吾make sense

係紅魔個區就梗係傾紅魔啦......吾通又傾埋l a lakers 埋.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。