<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
o尋唔o尋基路亞玩呀!
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-23 22:20:  l9 d4 r% q+ I+ U( j* @
再次返黎喇 =.=
* C8 i; X  `9 B9 |我  以  為  您[size=-2] 左 tim
Originally posted by stone86 at 2005-6-23 10:20 PM:7 F1 z( x6 W6 Q! `+ h
你地個個睇星矢嗎
! ^4 N( \# g1 W* K* N$ O# l我諗應該唔係 ~.~
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-23 10:15 PM:1 ]! S* B% W* v0 H

0 B2 ?' I, D# Y0 T( b( p米羅要撐他~~
' i5 W# J2 h6 W; j好兄弟.....艾洛斯睇野~~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-23 10:21 PM:
  y& M) e" _! t
7 X2 R% U) v: ]: M, D0 U3 |我  以  為  您[size=-2]死 左 tim
* l$ N1 b" B+ W! F
俾人捉左去傾電話傾左成個鐘 ~.~
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-23 22:21:; S9 w9 D* [# v5 G

" e0 A$ c* d  a% P8 M% o8 N6 d+ R( d你~~~~~~~
  p7 @3 Y  S4 }% o+ C" D6 |多謝我嘛^^
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-23 10:21 PM:
2 w/ ?/ z' w4 w( |' O) q
6 T$ m: T1 O: C1 a  H& [我諗應該唔係 ~.~
& P2 j+ `4 N, o我就無睇啦!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 10:13 PM:
/ W4 O8 E. g; _% P. q2 M9 T$ O1 ^, I6 t1 _) F/ P6 R
龍珠入侵聖鬥士....卡妙慘死
( {9 a1 E( H1 k: ~4 _6 d) \* \  X
$ A" `! p4 x1 u你地講咩呀?我真係寫左個故仔講悟空勇闖黃金十二宮,不過仲未貼上黎

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-23 22:22:/ L6 k/ o2 b2 H

2 t7 I0 h' _4 [+ J, s8 R俾人捉左去傾電話傾左成個鐘 ~.~
5 A  Y% o, @7 K" J# D色情熱線
Originally posted by william303 at 2005-6-23 22:21:5 }$ @6 J- a- w( k4 ]
o尋唔o尋基路亞玩呀!
, A1 ~7 U. U* c
入黎啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。