<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by mingP at 2005-8-26 06:46 PM:
7 w% ]9 I* U) K, u# W系啦~你有没有msn啊?
" A1 ]2 p! g+ q3 ]) f1 Q
can u give me?
Originally posted by mingP at 2005-8-26 06:50 PM:, a' h! \) ?+ H) ^. x# Z4 @& u% W& v
can u give me?
0 o. S4 N1 a, \/ I: M8 j* ^# \# Q
遲D先
ok lo~~4 d7 w' y; c1 n  \) V8 x/ B2 Y
then i wn to go liao la~~
$ D* _8 T5 Q1 f: Q( |* o. Qsee u next time lA~~
Originally posted by mingP at 2005-8-26 06:54 PM:
, Q$ O1 @: c' g8 `$ `0 Q( i  Ook lo~~) Z$ i3 y2 ~0 D+ ^, E- G
then i wn to go liao la~~
+ @4 f5 O2 U5 J2 w1 }5 h) Q9 @see u next time lA~~
# n% e5 c$ X# V1 R6 U5 [+ v/ V唔該可唔可以冇用英文
o........( d: o" z) w- ?" L( R
好啦~我要走啦~
! D7 `$ i" t/ J! S0 [下次再见啦!$ L/ F, j. {8 P8 e
还有,很高兴认识你啦~
Originally posted by mingP at 2005-8-26 06:58 PM:
$ M7 v3 m  U1 u9 Z  P6 L4 do........
( ]9 e4 ~  m# @# B+ Z. ~3 l好啦~我要走啦~
# @5 e2 m4 r/ J% d/ L% A2 A* W! b下次再见啦!. A$ r1 ^2 `9 E
还有,很高兴认识你啦~
' i: D, e$ ~- D88,後會有期
hi~all
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-26 07:15 PM:
, ~) |& T3 b6 ~! Khi~all
5 e! N; P$ h9 P; }" A( t1 [$ R+ n) F* T
hi  雀王
Originally posted by abwong886 at 2005-8-26 07:17 PM:
/ z7 l. _, z  Z9 c9 N# i5 v( b3 K
hi  雀王
* f8 U; i+ d7 L
hi~~strong
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。