<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » RainRain趣"BLOG"BLOG"
返回列表 回復 發帖
Originally posted by RainRainピ at 2007-2-22 10:16 AM:
02-21-2007    星期三   陰

今曰...
希望佢有買保險啦﹐如果唔係洗費都幾那呢………
2007/02/22 上午

Point 1 .今日返公司豆利是飲茶…  開始體會到社會人事﹑人心複雜真係太可怕太可怕啦………

Point 2. 新年獎俾自己ge 禮物係一套5.1 cheap cheap 音響同夾band 用咪架…… 不日之內購買~~~

Point 3. 我依家夢想擁有ge o野就係…… 一部全透明ge電結他~~

Point 4.我依家夢想做好ge o野就係…… 畫好畫同夾好band…
各位~我又來yo^^

美人~幾時派利是俾我呀
咦?美人你係咪屬兔GA?(睇到你的頭像)
係咪因為美人而家係做保險,所以好自然咁諗人地有無買保險? haha

希望哥個小朋友無事啦><
雖然我無試過浸親,但係都係好驚水,所以到而家我都好似未識遊水><"

PS:小生物終於變左銀牌會員啦~
多謝各板主平日對小生物d吹水文加分
特別係美人yo~佢加左勁多分俾我
作為獎勵,我就獎美人一個kiss啦^^

[ Last edited by sakura310 on 2007-2-22 at 06:53 PM ]
2007/02/23 凌晨

Point 1 .今日去個朋友屋企拜年.…  開始體會到人生大事﹑懷胎十月嘅女人真係太得寵太可愛啦………
(不過,我其實好怕"小魔怪"咖......... )

Point 2. 新年獎俾自己嘅禮物重未諗到......… 又係不日之內購買~~~

Point 3. 我依家夢想擁有嘅嘢就係…… 一個著透明內衣嘅女人~~
(蝦~~全透明電結他"tom lee"有無得賣呢? 一係喺state 叫人send 過嚟都好噃..... )

Point 4.我依家夢想做好嘅嘢就係……係......係咩呢?
(死喇,無添! 好大鑊噃......... )
Originally posted by sakura310 at 2007-2-22 18:51:
各位~我又來yo^^

美人~幾時派利是俾我呀
咦?美人你係咪屬兔GA?(睇到你的頭像)
係咪因為美人而家係做保險,所以好自然咁諗人地有無買保險? haha

希望哥個小朋友無事啦><
雖然我無試過浸親,但係都係好驚水,所以到而家我都好似未識遊水><"

PS:小生物終於變左銀牌會員啦~
多謝各板主平日對小生物d吹水文加分
特別係美人yo~佢加左勁多分俾我
作為獎勵,我就獎美人一個kiss啦^^
銀牌小生物,收利是分~
祝身體健康、心想事成~
Originally posted by RainRainピ at 2007-2-22 10:16 AM:
02-21-2007    星期三   陰

今曰...
RainRain,  Any update for that little girl?
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by Triangel at 2007-2-23 09:53 AM:

RainRain,  Any update for that little girl?
最新消息>>小女孩已經脫離危險期(Thanks God),但因為醫生話她心肺工能好弱,
所以仍要靠機器來呼吸.仲要留院觀察一段時期..........

P.S 希望各位版友可以係呢到留言,誠心祝福她,希望她可以戰勝死神,健康地出院.
     謝謝.

[ Last edited by RainRainピ on 2007-2-23 at 11:23 AM ]
Originally posted by RainRainピ at 2007-2-23 11:20 AM:

最新消息>>小女孩已經脫離危...
May God bless her
Dear little girl, all brothers & sisters at EF will support you, please please work hard and fight for your good future

[ Last edited by belibala on 2007-2-23 at 12:38 PM ]
Originally posted by RainRainピ at 2007-2-23 11:20:
最新消息>>小女孩已經脫離危險期(Thanks God),但因為醫生話她心肺工能好弱,
所以仍要靠機器來呼吸.仲要留院觀察一段時期..........

P.S 希望各位版友可以係呢到留言,誠心祝福她,希望她可以戰勝死神,健康地出院.
     謝謝.
Thank God!
願她早日康復、繼續美麗人生。
RainRain,麻煩你將我地份心意轉達比呢位小女孩,好令佢更堅强、更振作。
Originally posted by RainRainピ at 2007-2-23 11:20 AM:

謝謝.
RainRain,
咁又唔駛講到咁大件事, 我相信呢次只係小女孩一次小小挫折.
好快會康復, 可能係將來嘅游泳健將o架

請放心, EF 嘅兄弟都會支持佢 ~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » RainRain趣"BLOG"BLOG"

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。