<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 黑白兵團@祖雲fans大集結+祖記會歌下載!!!! - 為榮譽而戰!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by at 2006-7-21 10:12 PM:
杜林,森保達巴塞歡迎你們
如果曼聯買到e巴/托里斯就好
e巴咁慢...去到英超,分分鐘變下一個簡奴
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by at 2006-7-21 10:12 PM:
杜林,森保達巴塞歡迎你們
如果曼聯買到e巴/托里斯就好
我唔多想要伊巴謙莫域,鐘意F托利斯多好多low...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by iknow at 2006-7-21 11:20 PM:

我唔多想要伊巴謙莫域,鐘意F托利斯多好多low...
想學打飛機咪伊巴好囉,想學跌倒之後盡快爬番起身咪托利斯好囉。哈哈。
我愛長澤
咁我想問下查c古特走嗎
同埋薛比拿,甘莫同埋高華c會走嗎
Originally posted by kaka123 at 2006-7-22 02:28 AM:
咁我想問下查c古特走嗎
同埋薛比拿,甘莫同埋高華c會走嗎
佢地都未公開講話會留低
相信查斯古特同薜比拿9成會走
其他就唔知...不過相信留低機會唔大
祖雲達斯多年忠實球迷
2006年07月22日

3 億 7 千 萬 賣 走 4 將
求 驗 客 手 記 ︰ 祖 記 散 貨 賺 大 錢

祖 記 係 超 市 定 係 旅 遊 區 商 場 ? 巴 塞 剛 從 來 季 要 角 逐 意 乙  祖 雲 達 斯 身 上 , 買 入 森 保 達 同 杜 林 ,  填 補 後 防  不 足 ; 加 上 皇 馬  祖 記 買  簡 拿 華 路 同 艾 馬 遜 , 相 信 呢 個 逃 亡 潮 陸 續 有  。 但 4 條 友 仔 加 埋  轉 會 費 , 竟 然 有 成 3,800 萬 歐 元 ( 約 3 億 7,400 萬 港 元 ) 之 多 , 究 竟 祖 記 係 賤 價 超 市 , 定 係 專 搵 旅 客 笨  旅 遊 區 商 場 ?
巴 塞 合 共 以 1,900 萬 歐 元 買 入 森 保 達 同 杜 林 , 對 球 隊  防 線 的 確 有 利 無 害 , 但 係 杜 林 都 成 34 歲 , 隨 時 收 山 , 咁 都 要 用 500 萬 歐 元 好 似 唔 多 化 算 , 話 晒  家 祖 記 降 班 , 好 似 就 快 執 笠  舖 頭 都 係 大 平 賣  啦 , 點 會 愈 賣 愈 貴 呀 !

韋 拉 伊 巴 等 住 走 佬
如 果 加 埋 祖 記 之 前 賣 畀 皇 馬  簡 拿 華 路 同 艾 馬 遜 賺  2,000 歐 元 , 原 來 第 一 浪 逃 亡 潮 已 經 為 「 老 婦 人 」 帶 來 3,800 萬 歐 元 收 入 , 真 係 好 過 去 搶 ! 老 實 講 , 祖 記 唔 降 班 , 佢  未 必 會 放 人 , 但 呢 4 條 友 仔 就 肯 定 賣 唔 到 呢 個 價 , 好 似 32 歲  「 小 鋼 炮 」 , 假 波 案 發 生 前 , 佢 同 艾 馬 遜  市 價 都 係 約 800 萬 歐 元 左 右 , 但  大 跌 價  情 況 下 , 兩 人 加 埋  價 值 仲 勁 過 之 前 , 祖 記 認 真 好  。
祖 記  家 仲 有 韋 拉 、 查 斯 古 特 同 伊 巴 謙 莫 域 等 球 員 等 緊 招 手 , 相 信 逃 亡 潮 唔 會 就 此 結 束 , 且 看 其 他 忠 心 隊 員 會 否 因 而 心 郁 郁 好 過 啦 。

「 全 世 界 都 以 為 祖 記 係 擺 明 俾 人 掠  賤 價 超 市 , 點 知 左 傳 右 傳 , 加 埋 車 路 士 入  搞 亂 個 市 ,  家 真 係 唔 知 祖 記 俾 人 搵 笨 , 定 係 佢  搵   買 家 笨 喇 ? 」

不得不佩服祖記的生意頭腦
降班都可以高價賣走球員
另外意大利世界盃出色演出
同車路士幫手托下價都係原因之一
Originally posted by mokbobby at 2006-7-22 10:30 AM:
2006年07月22日

不得不佩服祖記的生意頭腦
降班都可以高價賣走球員
另外意大利世界盃出色演出
同車路士幫手托下價都係原因之一
好煩,又賴車仔,車仔介入一定貴??皇馬一向鐘意買貴野,巴塞都唔好得幾多,根本就唔關車仔事,d人真係癡線既,擺到明曼聯、車仔、AC間間球會都想搶森保達呢d球員,就偏偏講到車路士一間球會影響晒個市場,佢地睇野既方式我十分佩服。
我愛長澤
自從油王入主車仔之後
不惜以高價買入球員的方針
的以且確係改變左個市場
車路士之前係話過對森保達有興趣
各大球會如果要得到森保達
變相即係同車仔爭
惟一的方法就係出相對地高的價錢
因此話車路士有關絕對唔係無的放矢

另外你有d敏感
我亦都冇指摘車仔的買人方針攪亂個市場
依個係自由市場
只要買賣雙方同意交易就可以  (通常以出價為準則)
冇話對與錯
鬼叫你有錢咩
其他細會冇得怨
Originally posted by mokbobby at 2006-7-22 11:29 AM:
自從油王入主車仔之後
不惜以高價買...
細會??自從有足球聯賽以來,皇馬、巴塞、曼聯呢d球隊近乎每一季都攪亂晒個轉會市場,托高晒d價錢,而且世界上身價最高的兩個交易係皇馬以屈機的合共近乎1億萬歐元買得,何來見得車路士比他們更影響市場??而家擺到明就係大球會爭分豬肉,多一隊車路士同少一隊車路士影響根本就唔大,因為隊隊都有錢,你唔高價一樣俾別人高價買落黎,往往講到好似從來只會係車路士貴價買人咁,好唔公道囉!!!

車路士既收購一向都唔特別貴,只係特別多,相比皇馬、巴塞、曼聯既大手單買一個球員,車路士真係小兒科,現時為止就只有買舒夫真高一個係真係超貴。
我愛長澤
其實根本同其他球會無關
最重要ge原因係祖記由頭到尾根本唔想賤賣球員
未到果個價,祖記根本唔肯放
雖知祖記唔同其他降班球隊,財政唔掂
相反收入來源仲夠支撐,根本無賤賣ge必要
其他球會咁想要,咪比高d價錢黎買lo

不過其實森保達都算計平左比巴塞...
祖雲達斯多年忠實球迷
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 黑白兵團@祖雲fans大集結+祖記會歌下載!!!! - 為榮譽而戰!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。