<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by supportMU at 2005-11-28 02:19 AM:

唔..有同感..
有星仔俾d第1時間架正波, 條中場即刻唔同哂, s18都生番哂, 係s14d防守差d, 後防都幾大壓力下
沒錯, 千萬唔好係虛火至好...
星仔真係好波!!
Originally posted by donald15 at 2005-11-28 02:19 AM:

星仔冇波入都預左架啦
講真佢射術...
星仔上季對ac有入波架
唔只仲有足總盃
Originally posted by supportMU at 2005-11-28 02:24 AM:

星仔上季對ac有入波架
唔只仲有足總盃
冇錯~~
如果下半季都keep到就好,
想睇下遲d一月會唔會買人...
Originally posted by supportMU at 2005-11-28 02:24 AM:

星仔上季對ac有入波架
唔只仲有足總盃
可惜最重要關頭唔識入波
如果佢上季最重要關頭入到關鍵一球做低ac殺入決賽我諗星仔依家會係ac都似
足總盃太多強隊
至起碼聯賽杯冇左車仔先
Originally posted by donald15 at 2005-11-28 02:28 AM:

可惜最重要關頭唔識入波
如果佢上季最重要關頭入到關鍵一球做低ac殺入決賽我諗星仔依家會係ac都似
足總盃太多強隊
至起碼聯賽杯冇左車仔先
咁始終佢唔係前鋒, 係差d
原諒我死撐, 因為由02世盃我已經勁鐘意星仔, 果時已經叫費sir買佢(可惜我唔識費sir...)
我估費sir原本都冇諗住買佢, 但睇到佢對ac時攪到ac條老人防線亂哂大龍(我好記得c7一次都過唔到佢地...r8都係得唔知兩次定3次 =  =" ) 果時我右諗, 費sir唔係咁都唔買佢呀??
好在, 星仔e家都著住mu件3 不過如果佢入埋李榮"錶"就perfect:cool:
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-28 02:27 AM:
如果下半季都keep到就好,
想睇下遲d一月會唔會買人...
如果買到加維臣就正爆咀, 根住所有傷兵好番哂, 咁就真係一天都光哂
舒靈咸望與堅尼重聚

舒靈咸 (Getty Images)  

韋斯咸前鋒舒靈咸希望能與前曼聯隊友堅尼再次合作。

三十四歲的堅尼自十一月十八日離開曼聯後,一直與不少球會扯上關係。

「我希望堅尼會加盟韋斯咸。他是一個頂級球員,一定會加強球隊實力。」舒靈咸對《世界新聞報》表示。

「他未來兩年仍可在最高水平賽事作賽,如果他轉投些路迪我會感到意外。」

「他到蘇格蘭效力實在是大材小用。我會覺得他有可能會加盟一支排在五名以內的球隊。」

「如果一些榜尾球隊得到他加盟,我認為他可幫助球隊護級。」

除了些路迪外,保頓、樸茨茅夫、曼城、西布朗及韋根也傳出對該名三十四歲球員感興趣。

《星期日人民報》更報導,沙地阿拉伯球會艾阿迪赫特開出一紙一百萬合約,希望堅尼可以加盟參戰十一月的世界冠軍球會杯。
根據最新資料,
曼聯的最新贊助商應該好大機會係O2!!
因為阿仙奴06-07將會轉贊助商(阿聯酋航空),
而O2想繼續留係英超,
所以就想用高價同曼聯傾!!
因為贊助費用方面相當理想 (傳聞中係1500萬英鎊)
所以成事方面相當高...........
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-28 09:45 AM:
根據最新資料,
曼聯的最新贊助商應該...
都唔錯呀,不過可能會認錯係阿仙奴
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。