<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 10:50 PM:9 B, c& ^9 ?; X8 J; q- j9 V- M

& A! }8 q; ~+ |& P  ~, Rd人未出哂黎.....痴痴地等
) `9 A" b' ?, U
慘!大婆等~~~~~
Originally posted by 左輪仔 at 10:51 PM 22:51:( C" P6 P6 B0 Z7 A% o' U7 }0 c
& Q8 ]4 R# A# w/ f, G' n
一直都係@@"
; `- }$ i: ^8 j2 F好慘啊!!
Originally posted by william303 at 2005-6-23 22:51:
! r  w" @; O) I  C+ n$ m6 h: V) b" z& p) I3 k% n
慘!大婆等~~~~~
" ]& E! m* m  l9 ]& V
少少啦,好彩有d地班老友陪我咋
Originally posted by william303 at 2005-6-23 10:49 PM:% J3 q4 C. G5 N9 j
4 U  }& q, W6 S) X! O. B+ F
阿樹有咩靚仔頭像介紹呀!
/ \; X! ]" h; ?
你想要咩公仔...我可整~~~
我也要走了~~- L! x8 h1 ~7 w5 u3 J
她還沒完全好完,要陪她聊聊天,叫她吃藥=.="
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 10:53 PM:
( M$ u& t4 T$ C0 Q$ N8 v1 O; j8 A+ f* n, n7 I7 }9 z
少少啦,好彩有d地班老友陪我咋
6 u6 \; }5 L4 b% s' h; ]1 ~$ x依家網吧收費貴唔貴呀,我未去過啊!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 10:51 PM:
, [/ x* M  a( z- U9 F7 n' E2 {
8 s# E* d: ^# [" k' r% V# m3 x! p一直都係@@"
: I0 h% H1 |- P3 F係喎...今日我見到有RA2正版NEW....$141
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-23 10:54 PM:
& ~3 o+ g1 b. n我也要走了~~+ t# R1 A# Z( o
她還沒完全好完,要陪她聊聊天,叫她吃藥=.="
8 f  b2 f% u* Q3 w) m. \. c3 V88~~立
Originally posted by Asurada129 at 10:55 PM 22:55:
; G. C" R3 D# b! N' ~( v4 s! @+ y* X7 \$ b
係喎...今日我見到有RA2正版NEW....$141
% H( j/ `, [7 }$ S1 Q" G真丫???
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 10:48 PM:
' n6 J( a2 w, s: _* M: M7 m) M& x, N- p, `$ P
d人未出哂黎@@"(網吧中)
: A. s4 b  g( ^- m邊更
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。