<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
布朗搞咩丫.........個頭跟埋費甸南兄弟=3="
摺吧啦

594 x 374 PIXEL下載

594 x 370 PIXEL下載

440 x 594 PIXEL下載

403 x 594 PIXEL下載

594 x 396 PIXEL下載

396 x 594 PIXEL下載

呢場真係快傳快射

我肯定費蛇賽前一定特別督促過班球員要以one touch, 走位, 入涉嚟踢

真係踢得好吾錯

不過費查係右邊真係無乜用落吾到底, 過吾到人, 出吾到波, 不如反後備席坐坐

郎尼, 雲佬 (雖然miss 左個chance), park, scholes 真係打出紅魔本色 (當然仲有好多野要改善啦), 不過曼聯迷見到一定會覺得高興

simth 都吾錯, 掃左吾少波, 如果企既防守位置改善多啲就會好有前途

rooney, 真係叻仔, 做前鋒, 又做埋中場power house, 真係頂佢吾順

正因為咁, 所以佢好似係75分鐘以後出現少少疲態.......吾好摶咁盡啊郎尼!!!!! 費蛇都要適當時候俾佢休息下先
Originally posted by buengland at 2005-11-28 10:51 AM:
rooney, 真係叻仔, 做前鋒, 又做埋中場power house, 真係頂佢吾順

正因為咁, 所以佢好似係75分鐘以後出現少少疲態.......吾好摶咁盡啊郎尼!!!!! 費蛇都要適當時候俾佢休息下先
梗係啦,場場都摶盡哂,勤力又好波
不過下場對西布朗好似冇雲佬,5張黃牌要停賽..
今場碧咸都有戴到黑帶,星期六果場維拉,成班維拉球員都好似冇戴到黑帶...........
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-11-28 10:58 AM:
今場碧咸都有戴到黑帶,星期六果場維拉,成班維拉球員都好似冇戴到黑帶...........
維拉球員有呀,你睇番上面d相

又係wo

Originally posted by kakeidevil at 2005-11-28 11:07 AM:

維拉球員有呀,你睇番上面d相
...
吓,係邊度有維拉球員???=3="
唔係個講波佬講我都唔發覺碧咸戴左=3="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-11-28 11:15 AM:

吓,係邊度有維拉球員???=3="
唔係個講波佬講我都唔發覺碧咸戴左=3="
暈~~~發緊夢
冇維拉球員......

好似淨係得碧咸一個戴左....

Originally posted by kakeidevil at 2005-11-28 11:19 AM:

暈~~~發緊夢
冇維拉球員...
我淨係見到韋斯咸球員
係呀,英國球員呀嘛~同埋碧咸都話晒曾經係曼聯既一份子呀~
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-11-28 11:42 AM:

我淨係見到韋斯咸球員
係呀,英國球員呀嘛~同埋碧咸都話晒曾經係曼聯既一份子呀~
如果唔係費sir..佢而家都可能仲係曼聯既一份子
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。