<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by twh1110 at 2005-6-23 22:55:+ @( v2 c9 N2 M  \9 O. g$ [

9 A2 S  l* L/ B1 h88~立立
# g" w# s- q) {' _
hi~11仔
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 10:57 PM:
# I$ ~& t" A  \: ~0 E# ~
& k7 }. \% o) m我呢到$25就3個鍾,$45就6個鐘,10個鐘就60
& \6 [3 D# r! T2 i$ z) _1 W5 F- u都ok喎!
Originally posted by 左輪仔 at 10:56 PM 22:56:
. W( x# j2 L: _) F- S# q6 I" d0 D2 v  x/ ^* P' P+ U4 Y
ok啦,幫我問候下她啦
. @/ i+ f) z9 }88~立腸
( _( N; i% d7 P! [! J好啦!!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 10:58 PM:' F$ M6 d7 b% Q
) ^" \, Q' N8 D5 w0 M
油麻地的
5 K$ t, v; E' W- r1 @# o  J, a
少去少去, 去mk bar?
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-23 10:58 PM:
7 |# }9 H+ h6 K4 B9 d! |6 S2 G
8 }: f" X  }& d" m. S) Z聖鬥士啱唔啱??
) o+ w) E7 g0 z3 O% q
唔好啦!你地全部都係,都唔o岩班!
Originally posted by william303 at 2005-6-23 22:58:
7 P; i% r: U! _  W) n2 E, g0 v
% q' l& T: r+ r& f& j" o都ok喎!
, x! n" x1 h. F* m+ l" ~' G
係呀,都唔係貴既,係油尖旺
Originally posted by JCer at 2005-6-23 10:59 PM:6 R/ v& V$ J9 i9 y# _* y

+ }: I( J8 Q# F" @0 k少去少去, 去mk bar?
% z" a' c2 k! Q' S. \6 P& W$ c2 ]
hi~~芬
Originally posted by JCer at 2005-6-23 22:59:7 d- C, J3 l% ~5 P# C
4 |8 }9 S- n" Q3 _# s- u9 z% _' J
少去少去, 去mk bar?
4 i0 O0 M7 }# S# q6 A6 w/ n) V% ?
之前都有...不過d卡唔見哂了
Originally posted by william303 at 2005-6-23 22:59:/ j1 r. K* x2 A. s) E- \; L7 z

5 D7 P; U  m; a0 Q4 h" x唔好啦!你地全部都係,都唔o岩班!
* V9 M9 q$ `6 E+ }' J8 C- G0 s7 T6 V
唔緊要啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 11:00 PM:6 c, R4 }* e, |
  j1 P( ]$ `$ A% p# W
係呀,都唔係貴既,係油尖旺
7 l1 n; Y, ]$ G2 D. I* S
係唔係要入會架,會唔會俾人打架!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。