<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 江湖百曉生特區(九哥親自解答)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by iMacc at 2005-9-7 11:38:

咁我今晚試吓整完攞嚟打吓先~
Talk to you at 波馬區.......
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
阿九哥:
我想問你今晚一場直播波
俄佬[0]vs葡佬[0]
唔知你睇好邊隊呢?
Originally posted by lduff at 2005-9-7 08:26 AM:

果度似係一個俾你靜靜雞作出人身攻擊既地方多D喎

仲要講到明入嚟九哥呢度「踩場」就真係好似唔係咁好啦,

咁啱你又話要打真君子, 咪quote出嚟等你澄清吓囉
如果真係要靜靜雞, 我大可以同佢地msn, 起一個咁公開既地方講都叫靜靜雞?
「踩場」一定要係攪事? 哈
打真君子 果句, 你重唔明 ?唉
你似係想玩煽動多d lor~~

我係對某人有不滿,但係唔代表我想攪事,想攪事既明顯係另有其人

[ Last edited by JCer on 2005-9-7 at 12:13 PM ]
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by leeyanta at 2005-9-7 11:42:
阿九哥:
我想問你今晚一場直播波
俄佬[0]vs葡佬[0]
唔知你睇好邊隊呢?
如果一定要揀, 我會揀俄羅斯, 葡萄牙作客一般, 而且已有23分, 幾可督定出線, 戰意成疑, 俄羅斯主場信得過, 平手盤應坐和望贏...
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
又問:

近兩星期股仔生性, 平均每日執五六仟至萬幾(好細雞玩, 成本只係十幾皮).....想問係咪 pk 先兆?
Originally posted by d228216 at 2005-9-7 14:34:
又問:

近兩星期股仔生性, 平均每日執五六仟至萬幾(好細雞玩, 成本只係十幾皮).....想問係咪 pk 先兆?
唔一定pk, 但係最緊定下止洩位, 而且要見好就收, 如果一路升, 不妨持有; 如果有一天突然下跌150點左右, 不理價位一定要清倉
Originally posted by 亨九利 at 2005-9-7 02:57 PM:

唔一定pk, 但係最緊定下止洩位, 而且要見好就收, 如果一路升, 不妨持有; 如果有一天突然下跌150點左右, 不理價位一定要清倉
我果d係神仙股, 同大市無咩関係
Originally posted by d228216 at 2005-9-7 15:08:

我果d係神仙股, 同大市無咩関係
仙股揸幾球
富貴險中求
升時續持有
跌時要識走
今日又得手
執咗萬幾九
整返部相機
重有錢買酒
點到即止放Q晒
記得蓄起D咪嘥
好天收埋落雨柴
老咗唔駛點樣捱
能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 江湖百曉生特區(九哥親自解答)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。