<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 路路 at 2005-11-28 09:25 PM:

Google印係衫度,想像中會幾靚,
but,千萬不能出賣奧脫福呀~~!!!!
Nokia都唔錯
而家手機同足球開始有關連可以相提並論亦全因3G各牌子相繼興起
(可以囉手機黎睇波,但畫面咁細又唔知會唔會睇壞眼呢?)
依場贊助商的爭奪戰認真熱鬧,相信係其他球會身上係唔會出現咁的情況
全因己隊自英超成立以黎(好似足足都有成13年),都只係用過2個贊助商!(vodafone同sharp)
今日睇報紙...
話曼聯可能轉O2...
阿仙奴全面"阿聯酋"化既話...
而家件衫已經有 d 似阿記... 轉埋 O2...... 感覺唔好....
兩隊都係紅白主色+剔仔出品...
唔駛再做浦和紅鑽V仔TWINS...  
不過...更有傳紅魔又轉返用UMBRO...
唔係下話...
Originally posted by kakeidevil at 05 11 09 09:53 AM:
今日睇報紙...
話曼聯可能轉...
其實O2印係胸口唔太靚,尤其大大ge O好怪,
阿記果件都麻麻~~
不過見咁多商品飛埋mu度,都開心,
証明我地仲有好多號照力
Originally posted by 路路 at 2005-11-29 03:28 PM:

其實O2印係胸口唔太靚,尤其大大ge O好怪,
阿記果件都麻麻~~
不過見咁多商品飛埋mu度,都開心,
証明我地仲有好多號照力
就算唔講成績,
曼聯呢一個品牌其實相當吸引,
始終正如小弟所講,
今日離開我哋的人, 明天訓醒就會發覺自己損失有幾嚴重.
Originally posted by kakeidevil at 05 11 09 03:32 PM:

就算唔講成績,
始終正如小弟所講,
sure~~棄我去者,昨日之日不可留~~
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-29 03:32 PM:

就算唔講成績,
始終正如小弟所講,
原全同意:cool: 聽日佢地就知死
噚日睇報紙話曼聯由開始賣心口以黎~都係用過兩個~
就係sharp同vodafone

唔通遲下轉返sharp...
呢個贊助商迷係曼聯奪得三冠王時既贊助商囉...
講下講下曼聯下年既心口贊助商好似幾好咁.....(流哂口水)

轉載自鏡報,
傳聞中"費SIR"放棄"波歷克"原因之一,
"費SIR"極度希望"卡斯拿斯"加盟曼聯,
但問題係車仔同時希望得到"卡斯拿斯",
如果又係錢的問題,
曼聯可以唔洗諗.
睇翻曼聯對韋斯咸果場
布朗個頭學足里奧費迪南
真係好搞野
係咪做後衛整呢個頭勁d架??
曼聯對米堡同韋斯咸都係一開波無耐就俾人突擊成功…
睇黎曼聯班中後場真係應該一開波時就要集中d...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。