<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by william303 at 2005-6-23 11:09 PM:
+ x3 j- H' h2 a9 d: R  O* M/ h. K. h* }/ c( E3 G# v
我諗住叫阿樹幫我整個頭像之嘛,佢係高手黎架!
# _" Q  g& r' T: Z  p' v- S唔好甘講...小作仔...
+ L* J0 }6 W1 d3 z8 ^我俾D GIF你使用先..之後搵到好似我地黃金個D之後再俾你
Originally posted by william303 at 2005-6-23 23:17:
; g% E/ L0 M7 n4 a+ _冇所謂啦!其實悶悶地搵個地方去下!
' G6 u9 w6 k8 E% s) S* b/ L你屋企附近冇咩?
Originally posted by twh1110 at 2005-6-23 11:10 PM:8 ?/ I$ S) U. A4 m! a; b
" _! Z! J  V. Y, I: o$ h
o..........  x4 m# }% E  S. l. ?
我都想要一個
0 D2 T  U+ Q& _& H. D+ j神鬥士???海鬥士???
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-23 11:17 PM:# _7 g: Z$ j/ I" x5 I* {& }. V
$ n$ s1 d/ l+ `: n6 L6 ~, n# k
唔好甘講...小作仔...
8 ]' |, I5 }# h, M我俾D GIF你使用先..之後搵到好似我地黃金個D之後再俾你
. ^3 K$ ^$ p% H5 `7 ]3 m多謝!

110 x 49 PIXEL下載

Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 11:15 PM:7 m: J6 a6 F# I5 @  l% s. U
. \+ b9 K/ c+ o, X3 ?4 n* K1 |
你想落網吧玩??
7 I2 e4 j8 q, u5 \
左...你係網吧..甘頭先叫立一齊打RA2 MA...
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 11:17 PM:; e- R7 Q) F5 T6 F# e8 s. V: g
1 J' T1 H& @4 j; R( M% R
你屋企附近冇咩?
9 w( D1 n' A( m# Z$ E我住德福架,方圓百里都冇!
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-23 11:18 PM:/ }+ i1 @) C/ v+ @3 V+ p
1 U1 j1 ]+ }. |2 w" j
神鬥士???海鬥士???
' h1 ~; A% `# I9 C" Y( ~
我唔係好識li d..................
【icon小偷™】
Originally posted by william303 at 2005-6-23 11:19 PM:8 c; H) ?2 F' t2 j0 Y7 s
& G+ \  }: n1 \+ ?
我住德福架,方圓百里都冇!
; B( O$ h! z' X9 o' T我成日去果度打機ga
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-6-23 11:20 PM:  t4 m+ }" f" \& m$ h! m- z) Y) j

, J; b$ \! G; k" {9 L2 c我成日去果度打機ga
9 Z; ?0 V4 `  b( I係?咁Q
Originally posted by william303 at 2005-6-23 23:19:
. i! A/ Q! H) w! ^0 d0 |+ \) ~5 k
我住德福架,方圓百里都冇!
7 \9 {; R. o3 n  m<=彩虹
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。