<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
可能你真係傻啦
不過唔緊要,至少有我陪你傻^^(不過我唔係謝安琪fans啦 )

嗚><
幾天沒來這裡,冷清左咁ge...
自由神呀~美人呀~你地去左邊呀><

仲有個supereason,好似係度洗版咁,見到都無癮=.=
自由神开始闭关。。。
美人搞紧便闭。。。
我冬眠。。。不过唔会有人留意我。。。
無美人註場係差d架啦~~
Originally posted by 極樂 at 26-11-2006 19:47:

你真係好傻喎!!
其實......你鐘意佢d乜啦?
心碎了..........
Originally posted by sakura310 at 27-11-2006 15:43:
可能你真係傻啦
不過唔緊要,至少有我...
我覺得我唔只係 fans.............
不過......唉........
傷心到了極點......
從此世間上我最愛的再也不能愛了.
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-27 05:53 PM:

心碎了..........
咪咁啦~~
佢依家咪幾幸福~~
你係佢fans~~佢覺得幸福你應該開心先係架~~

仲有...你鐘意佢d歌架嘛~~
佢有無結婚生bb應該唔係好大問題丫~~
Originally posted by 極樂 at 27-11-2006 17:55:

咪咁啦~~
佢依家咪幾幸福~~
你係佢fans~~佢覺得幸福你應該開心先係架~~

仲有...你鐘意佢d歌架嘛~~
佢有無結婚生bb應該唔係好大問題丫~~
佢現在的確係好開心~~~
甚至從佢的記招可看到流露出無比幸福~
可是我卻相反......
永久失去的感覺使我再也振作不起來~~

你錯了......
我初初也以為我只係鐘意佢的歌.....
但慢慢我發覺我更鐘意佢個人...
佢既性格......佢既一切優點.....一切缺點....
可惜為時已晚...
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-27 06:01 PM:

佢現在的確係好開心~~~
甚至從佢...
你識佢咩? 你了解佢咩?
就算佢唔係結婚生bb~~
你認為可以同佢一齊咩?!
咪傻啦~~
Originally posted by 極樂 at 27-11-2006 18:05:

你識佢咩? 你了解佢咩?
就算佢唔係結婚生bb~~
你認為可以同佢一齊咩?!
咪傻啦~~
都話左我係傻架咯~~
容許我傷心三、兩個年頭吧.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。