<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by AWU at 2007-3-15 01:26 PM:

或者咁問你, 你會反感.
不過我依然想問......

如果有一日你食飯食到有D厭o既時候,
會唔會去試o下食屎??
那甚同 , 她們是女性 , 同架妹台妹係同頪
飯係食物 , 但屎唔係 ...

講真 , 你幾唔鍾意佢地都好 , 但咁比喻人地
實在非常無禮貌+絕對地賤格了 !!!
你唸下 , 如果你撩d蒲妹one night xxx
佢咁答 : "我無興趣同豬上床喎~" 你會點???

如果一定要話 , 咪話我羅 , 唔關人地事架~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-3-15 15:50:

那甚同 , 她們是女性 , 同架妹台妹係同頪
飯係食物 , 但屎唔係 ...

講真 , 你幾唔鍾意佢地都好 , 但咁比喻人地
實在非常無禮貌+絕對地賤格了 !!!
你唸下 , 如果你撩d蒲妹one night xxx
佢咁答 : "我無興趣同豬上床喎~" 你會點???

如果一定要話 , 咪話我羅 , 唔關人地事架~~
玩食字呀??

我問你食唔食屎掉轉頭你話d女人係屎.

要數侮辱女性,
你係第二都無人敢認第一,
任何年齡, 任何國籍, 任何階層有邊d女無比你提及過呀?

女人o係你心目中係乜?
題材咋!! 成日post d古古怪怪o既女上o黎,
你欣賞緊人咩!?
你以為你自己真係好尊重女性呀??

咪講到自己牛撚咁大啦!
哈~~~ 兩隻炮仗撞埋一齊~
A佬,都唔係第一日識甘肛咯~ 佢不嬲都騎呢加古靈精怪咖啦~
甘肛,其實你d 話題都唔係人人頂得順咖~ 有時難得有迴響都未嘗唔係好事喎~

你兩隻大頑童咁都嘈得一餐,比班小頑童有樣學樣就大鑊咯~
平手呀~ 查吓通勝擇個吉日先重賽啦~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-3-15 19:39:
A佬,都...
大皇BOY
Originally posted by BOYDWAN at 2007-3-15 07:39 PM:
A佬,都...
係佢咁講野先 , 講真 , 我講比喻就小心既
唔似佢咁無唸清楚~~
Originally posted by kakeidevil at 2007-3-15 19:44:

大皇BOY
紅魔王kakei~~~~
好掛住你呀,衰仔~~~
我問你食唔食屎掉轉頭你話d女人係屎.
我出d比較特別既女 , 咁我就口味特別拉
你就話口味特別係咪要食屎 ...
喂 , 邊個up屎先架???我up女人 , 你無端端up乜屎???
唔通d女人同屎有關???
我up特別既女 , 你up飯同屎 ,
係唔係代表飯同屎既對比 , 等同一般女對特別女的對比??
要數侮辱女性,
你係第二都無人敢認第一,
任何年齡, 任何國籍, 任何階層有邊d女無比你提及過呀???
我講過 , 我係色文裡特出男人的變態
和對女人的殘忍 ...
女人o係你心目中係乜?
題材咋!! 成日post d古古怪怪o既女上o黎,
你欣賞緊人咩!?
你以為你自己真係好尊重女性呀??
大佬 , 你唔鍾意可以勃起咩???
我係唔鍾意 , 失點成篇咸文出黎呀???
Originally posted by BOYDWAN at 2007-3-15 19:39:
A佬,都...
我實聽你話o既
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-3-15 19:45:

係佢咁講野先 , 講真 , 我講比喻就小心既
唔似佢咁無唸清楚~~
你兩個都各有到題地方,仲要都係我老友,我邊有可能分到邊個啱d?
論咬文嚼字甘肛你一定唔輸比人,一轉個彎就見到你本事~
A佬係性情中人,見到d 咁嘅"精品"唔炒媽拆蟹都算係咁咯~

算啦~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-3-15 19:56:

我出d比較特別既女 , 咁我就口味特...
係喇係喇~~ 知道喇~ 算啦~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。