<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2007-5-27 12:40 AM:. X+ v! R0 L4 ~
今晚傾咩好?
; e( q$ o- u2 A( s. z
奸而唔憎人乞之角
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 12:44 AM:
% |% ~/ w. q+ S( W9 q9 W7 j8 x; z3 L: Z
奸而唔憎人乞之角
" |% k4 Q& X  O7 y4 G任我行算嘛?
Originally posted by toro at 2007-5-27 12:45 AM:
& H, F6 A4 E7 T' }& e
# V2 ~& K1 g6 _, J任我行算嘛?
) M% j9 ^+ m0 H: J: U% n5 V佢d惡爺本質我唔 like
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 12:44 AM:- s6 m1 j& _2 w  s+ n* F- w

9 h9 d7 Y  o2 Q. F4 J- d( U' q, ^奸而唔憎人乞之角
0 O: t  @# f  r+ U! z) J呀!仲有金輪法王
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 12:47 AM:& d) C: L8 {1 }& _* {7 S+ q5 k' Y9 E
; B3 x" J; [" \0 K, a* X4 n
佢d惡爺本質我唔 like
2 {- R8 L6 N- l: g+ _+ h
殷天正?
Originally posted by toro at 2007-5-27 00:45:
- z8 t* u% I2 \" @1 |
* M$ A# h) [$ W6 _+ g9 e. p任我行算嘛?
1 R. K! \. F( @# X
甘仔想講正派但又唔會(例如)好似張無忌拖泥帶水,或小龍女咁無知地攪串晒d party乞人憎??
Originally posted by toro at 2007-5-27 12:47 AM:
8 C" I; M1 h2 n$ M) }) |+ Y( d. W" d+ K3 a! f9 O
呀!仲有金輪法王
% @9 |1 `, ~, Y2 J$ x
對 , 佢果句 "原來中原武林唔守1by1規舉" 超正
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 12:50 AM:
$ p6 u: ^1 b7 I5 c! c; S' A, j( h( b0 ]: X+ s
甘仔想講正派但又唔會(例如)好似張無忌拖泥帶水,或小龍女咁無知地攪串晒d party乞人憎??
- y5 @, Y0 z5 Y$ F  X& g9 \有位"金學"專家話 , 其實小龍女同楊過d身邊人好慘 , 成日被迫做奸角
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 12:52 AM:
" K! o+ m3 y4 t7 x. C
, d: p$ s6 J, }# {: h對 , 佢果句 "原來中原武林唔守1by1規舉" 超正
/ m( h" V# x& w
「單打獨鬥老僧誰也不懼」
Originally posted by toro at 2007-5-27 12:56 AM:
8 J" e) ~5 y5 ~  U+ T  b, X) H. t0 x' ^6 P" \$ B* n5 p
「單打獨鬥老僧誰也不懼」
* a" x3 G4 o* |' a- [+ ~
兩句都係拉 , 佢係姦人主要係因為佢幫蒙古 ... 我覺得
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。