<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 江湖百曉生特區(九哥親自解答)
返回列表 回復 發帖
冰山一角炒仙股
輸咗唔傷冇痛苦
驘得唔多羅黎玩
瞓身入市實聽慘
d兄原是有錢人
揸住相機2頭騰
我也祝你嬴多多
生活快樂笑呵呵
能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
講錢不及李家人
知足常樂冇有騰
賺幾多時駛今多
生活優攸免坎呵

玩吓跟人口水尾先
九哥,硬漢兄:
1:有咩方法可以將條女手到拿來?
2:有咩方法可以反客為主食返佢轉頭?

請指教~~
愛機-高達RX-78
>>>我熱愛體育, 點樣界女我最熟

等九哥宵完夜答你....
Originally posted by d228216 at 2005-9-7 21:59:

硬漢兄:
你熟就教幾招絕技黎駛下~~
等我學多幾招房身嘛~~
愛機-高達RX-78
Originally posted by d228216 at 2005-9-7 21:59:

宵鬼宵馬咩? 入場買W跑P(雄威, 駿球, 如意福星), 買P跑第四(常山多寶)
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by Killer6234 at 2005-9-7 22:03:

硬漢兄:
你熟就教幾招絕技黎駛下~~
等我學多幾招房身嘛~~
Kiler兄, 溝女冇得教喎, 每單Case都唔同, 唔通你話問想溝李嘉欣, 我點識教你?
但在"精誠所至, 金石為開", 追女仔要有誠意, 時間, 金錢.....缺一不可!!!
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-9-7 23:23:

宵鬼宵馬咩? 入場買W跑P(雄威, 駿球, 如意福星), 買P跑第四(常山多寶)
十一點幾仲未跑完?
愛機-高達RX-78
Originally posted by Killer6234 at 2005-9-7 23:29:

十一點幾仲未跑完?
跑完啦, 贏粒糖......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 江湖百曉生特區(九哥親自解答)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。