<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 心冷之戀*行 at 2005-12-1 07:59 PM:
best...懷念~
好勁ar......奧脫福既威力果然利害
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-1 11:53 AM:
呢個應該係Be...
哦,原來呢個係佢個仔,唔怪得琴日場波完左踢住佢啦
摺吧啦
沙夏既信心好似返翻黎喇
見佢比起季初都唔同左
見佢推順後個波射埋去個龍度果下
真係有翻起富咸時既影子
沙夏比起雲佬會更多起禁區外起腳
相信可以為曼聯既進攻能力加翻唔少分
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-12-2 01:59 AM:
沙夏既信心好似返翻黎喇
見佢比起季...
我相信係因為沙夏佢真真正正咁感受到有壓力, 再唔show番d料子, 真係要走人. 同埋餓左一輪波之後, 有咁架演出係正常+必要 如果佢可以打番富咸時既咁樣, 咁我地mu就可以打多飯, 始終佢同雲佬踢法有好大分別, 就算中場唔生性都可以自己搵下食, 唔錯唔錯. 希望佢可以keep到啦
rossi仔都交到功課, 見佢d走位, d前鋒觸覺, 係有料到, 好野黎
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-12-1 05:59 PM:
沙夏既信心好似返翻黎喇
見佢比起季...
果陣係富咸季中急急腳過黎,以為有一番作為,一黑一白,點知黎左個朗尼!
我一向都比較支持有色人種既球員,佢復勇真係好啦!
Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
我想入黎問一問,我今日收到曼聯俾我既newsletter,話好似相買葡萄牙既文尼治!我冇細心睇,因為趕時間,唔知有冇睇錯!
呢度有冇人知呀?
Originally posted by pyliu at 2005-12-2 09:53 AM:
我想入黎問一問,我今日收到曼聯俾我既newsletter,話好似相買葡萄牙既文尼治!我冇細心睇,因為趕時間,唔知有冇睇錯!
呢度有冇人知呀?
ya~~冇錯..
前幾日傳過
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-2 02:16 AM:
ya~~冇錯..
前幾日傳過
越來越多葡萄牙、西班牙既球員到英超啦!
我成日將葡萄牙同西班放埋一齊,因為佢地風格好近,而且兩地又多球員交流!
文尼治!好呀!一定可以對曼聯有好大幫助!
又可以同C.朗拿度打隻葡萄牙翼,又可以做中場!
最重要係佢後生,岩晒曼聯改革!
Originally posted by pyliu at 2005-12-2 10:20 AM:

我成日將葡萄牙同西班放埋一齊,因為佢地風格好近,而且兩地又多球員交流!...
交流咩???
冇錯..對缺少一個正宗防中既曼聯真係好有幫肋
雲尼隊長只是"客串" 費格遜宣布曼聯下任隊長真正人選

堅尼走後留下了許多問題,誰將接任他的隊長之職就是其中之一。就在聯賽杯出戰西布朗之前,費格遜對外宣布了他的決定--加利·內維爾將成為紅魔曼聯的下任隊長。

在曼聯隊中,有資格當上紅魔隊長的只有那麼幾人,加利·內維爾、史高斯和傑斯屬於老一輩紅魔,他們之前也多次客串過隊長的職務,里奧費迪南和雲尼則是“後起之秀”,堅尼還在隊中時曾說里奧費迪南可以擔當起隊長接班人,而雲尼則是費格遜偏向的人選。

不過斯史高斯和傑斯狀態下降的趨勢不可阻擋,其職業生涯是否還能長久就是一個大問題,而里奧費迪南和雲尼兩人本就不是“嫡系部隊”,況且最近狀態並不穩定,所以選他們當隊長也不符合人心。從個人威望和長遠來看,只有加利·內維爾是最適合的人選,費格遜宣布了這個決定:“加利將會是以後的隊長,我之所以沒有很快就決定新隊長的人選是因為我必須仔細考慮才能作出最後決定。隊員的資歷對於俱樂部來說很重要,加利是一名很忠誠的球員,他的職業生涯一直都是在曼聯效力,這些年來他為俱樂部貢獻了許多。他絕對能夠勝任隊長一職。”

堅尼的隊長接班人已經水落石出,但是愛爾蘭人的去向還是個謎。日前,碧咸表示,如果可能的話,他希望能在班拿貝球場和自己昔日的隊長再度並肩作戰。 皇馬目前在西甲積分榜方面落後領頭羊巴塞羅那多達6分之多,而且球隊中場方面的工兵型球員不是太軟就是太嫩,硬朗的加維臣又不受重用,所以媒體一度傳出皇馬有意接洽堅尼的消息。

天空體育採訪碧咸時,問道他是否願意和堅尼成為皇馬隊友。對此碧咸的回答是:“當然願意。我想,他是個偉大的球員,他仍然能在高水平的比賽當中奮戰幾個賽季。我當然希望能夠和他在皇馬做隊友,但現在關於他的謠言實在太多了,皇馬會在事情有了一定眉目的情況下出手,不過誰也說不準將來的情況。”碧咸還談到了堅尼與 曼聯之間的恩怨:“我希望他不要忘記他在曼聯度過的這12個年頭,也不要忘記自己在奧脫福獲得過的榮譽,當然不到萬不得已,我也希望他不要離開曼聯。”
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。