<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-2 07:42 PM:
前晚主場對西布朗之前...
佢地都係出錢ga 姐
唔似油王咁成日出力
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-2 07:33 PM:

比你。

我要你真人果幅
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2005-12-2 07:58 PM:

我要你真人果幅
呢張咪我真人囉
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-2 07:59 PM:

呢張咪我真人囉
係..??  飲左奶未
Originally posted by lookityourself at 2005-12-2 08:01 PM:

係..??  飲左奶未
等你渣比我
真係好啦!如果蘇斯仔可以出翻係,仲繼續做翻佢強項後備殺手,咁曼聯就發喇,又多一飯
照計,蘇斯仔既強項應該沒有多大倒退,因為佢既強項係即場閱讀球賽能力
所以往往後備出場後,就可以盡快從對手弱位攻埋去取得入球
這是經驗+天份的成果,受年齡及體能的限制相對較少,所以只要蘇斯仔既狀態回復翻七七八八
應該仲可以做到後備殺手的!

雲佬:禁區殺手
朗尼:進攻策劃者
沙夏:靈活快速
蘇斯仔:後備殺手
羅斯:新一代射手

每一個都有自己既特色!希望進攻更多元化!

佢仲需要好多經驗呀
李奧費迪南_
伊東美咲*金泰熙*星野亞紀
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-2 08:06 PM:

等你渣比我
我比精你就有份
Originally posted by 心冷之戀*行 at 2005-12-2 08:39 PM:

佢仲需要好多經驗呀
那當然啦^^
不過都想睇下佢起一線打成點
最好就搵聯賽,曼聯上半場head住3粒
下半場就換羅斯黎試下陣!
Originally posted by lookityourself at 2005-12-2 08:45 PM:

我比精你就有份
照殺~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。