<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Bro. Rika .病 AR ~~~ see doctor la..take care wor !!!
各位戀愛版ge 靚仔靚女~~~ 呢排戀愛版極之冷清﹐我呢排又懶於管理﹐真係萬分抱歉~~ ^^

好快呢度就會有更動ga la~~~ 不過我仲要同高層商量o下先……

o係呢度﹐真係要祝大家一聲新年快樂﹐又係新ge 一年﹐新ge 開始﹐有新ge 生活﹐目標﹐人同事物… 廢話就少講la ﹐我祝大家開開心心咁活在當下﹐有d 趕la~ ()~~~明年見啦~~~
Originally posted by trista_cheong at 2006-12-31 04:35 PM:
各位戀愛版ge 靚仔靚女~~~ 呢排戀愛版...
新年快樂呀!美人!
超越自己,攻其不備
各位~~
新年快樂~~
呢排好忙....
而且最大問題係........
身體狀況下降中..........
有時上黎睇到人留言,都無乜力打字回覆.......

總之, 祝各位開開心心~~身體健康啦!!
我又來了啦,美人~^^
有無掛住我呢? haha

簡單一句啦,新年快樂
怎麼澳門的冬天不凍的啦><...失望中...
有日係街見到個有d似你ge人,但唔肯定,隔離仲好似有個男朋友的物體(你當然忍我唔到,大概係一星期前的事...)

極樂姐姐點呀?小心身體呀,唔好凍親呀,唔好食生冷野呀,寒底ge食物都唔好食呀...
(怎麼我好似變左管家婆咁ge? haha)

[ Last edited by sakura310 on 2007-1-2 at 10:45 PM ]
Originally posted by sakura310 at 2007-1-2 10:43 PM:
我又來了啦,美人~^^
有無掛住我呢? h...
多謝你關心丫~~
我會盡量注意架啦~~
不過我係喂食豬~~
乜都想食..........
弊~~上個回覆扛錯字添,個"忍"字應該係"認"字

極樂姐姐是澳門人嗎????
Originally posted by sakura310 at 2007-1-2 10:43 PM:
我又來了啦,美人~^^
有無掛住我呢? h...
點呀你今年有冇去邊度倒數呀?? 我去o左觀光塔呀~~~ 個煙花又幾靚~~

澳門d 冬天唔凍…… 要咁凍做咩﹐太凍我會病親ga~~

梗係有掛住你o地la ﹐呢排學校考試﹐忙到震呀~~
Originally posted by 極樂 at 2007-1-2 11:31 PM:

多謝你關心丫~~
我會盡量注意架啦~~
不過我係喂食豬~~
乜都想食..........
咁咪好lor ﹐不過好似話要戒口ga wor??

總之極樂姐姐小心身體la~~
我又來呃post喇!!嘩哈哈
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。