<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Rika at 2007-1-15 12:05 AM:
睇黎我 miss out 左 d 好緊要既野喎
Rika係咪想要哥幅相?我有呀~我可以俾你ga haha
一話我應該貼幅相出黎,大大幅咁貼出黎呢? XD
但係咁,可能要冒住俾美人扣哂我d分ge危險

話說,某一日...                                       
我無意中...                                            
裝到美人...幫佢隻貓...                             
洗白白...                                               
根據目測...美人...隻貓ge...                       
上圍數字為...                                         
33c...m                                                

[ Last edited by sakura310 on 2007-1-16 at 09:48 PM ]
Originally posted by sakura310 at 2007-1-16 09:41 PM:

Rika係咪想要哥幅相?我有呀~我可...
XDDDDDDDDDDDD~~

你講o個幅相我依家都有display la!!

[ Last edited by trista_cheong on 2007-1-17 at 12:00 PM ]
大家好

好耐冇見啦

唔好意思呀
因為前一輪去左受訓
果度冇得上網架
所以少左上黎

以後會出現架啦
同大家再吹過水 !
好耐冇黎

發現26fun 唔同左
多左好多人氣,
多左好多人吹水

戀愛版依家真係人氣旺左好多好多
比去受訓前"勁"

thccccccccc 版主effort !
Originally posted by homan~ at 2007-1-18 09:01 PM:
好耐冇黎

發現26fun 唔同左
多左...
其實依家已經少o左好多人黎﹐但係我想個戀愛board 有d革新先﹐我呢排都懶o左上黎ga la

依家都冇人黎傾計ge~~  都係我衰la >^<

homan 你去邊度受訓呀?? ^^ 咁多位舊member 之中﹐你係其中一個我最記得ge~

你記住呀要多d 上黎呀~~~
Originally posted by trista_cheong at 2007-1-18 09:32 PM:

其實依家已經少o左好多人黎﹐但...
舊member 之中最記得 ?
咁好 ? 小既聽到會好開心架

點解會最記得小既 ? (好奇問下)

except 版主之外, 最記得係kaka 同極樂啦 ~

之前去左一果紀律部隊受訓, 成廿幾果星期
冇報紙電腦
所以依家先浮番出黎jar
Originally posted by homan~ at 2007-1-18 09:39 PM:

咁好 ?...
我記得你講o野幾岩聽咁囉

你係差佬???
Originally posted by trista_cheong at 2007-1-19 11:50 PM:

我記得你講o野幾岩聽咁囉

你係差佬???
多謝版主讚小既
其實都係吹下水, 俾下意見~

小既唔係警察~
係第二d 部門
Originally posted by homan~ at 2007-1-18 09:39 PM:

咁好 ?...
嘩~~~~
好感動.......

仲以為無人記得我啦
Originally posted by 極樂 at 2007-1-20 08:06 PM:

嘩~~~~
好感動.......

仲以為無人記得我啦
點會冇人記得你呀??????? 
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。