<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [吹水POST] 吹水聊天室
返回列表 回復 發帖

Event Name: QR Hunter萬聖節活動

Date: 27/10/2012

Time: 1630-1830

Venue: 旺角西洋菜街

Model: Easter Chau

今次QR Angel化身為萬聖節小魔女,送朱古力/糖果同比大家影靚相~實行No Trick, Just Treat!

如 ...
Lar 發表於 2012-10-22 03:37 PM

咁快就重覆啦!!!   <<<<<<<<<<< 可能 Easter 係台柱呢

2012台北國際數位攝影器材暨影音大展 (19-22/10)

http://www.canonfans.biz/read.php?tid=148953
==軍情26處認人組==
本帖隱藏的內容需要積分高於 100 才可瀏覽
占占占~占~占占占~占~占占占~占~占占占~

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

2012世界珠宝小姐大赛金丽国际珠宝交易中心粤港澳赛区总决赛将于十月二十六日在金丽国际珠宝交易中心二期举行,三十名优秀选手将一展风采,当晚在君悦酒店隆重举行罗湖时尚之夜系列活动之世界珠宝小姐粤港澳赛区颁奖典礼!敬请期待

http://www.kingliving.com.cn/zhubaoxj/

http://huati.weibo.com/k/2012%E4%B8%96%E7%95%8C%E7%8F%A0%E5%AF%B6%E5%B0%8F%E5%A7%90%E5%A4%A7%E8%B3%BD#!/k/2012%E4%B8%96%E7%95%8C%E7%8F%A0%E5%AF%B6%E5%B0%8F%E5%A7%90%E5%A4%A7%E8%B3%BD?order=time

金丽国际珠宝交易中心
深圳市罗湖区贝丽南路48号
深圳地鐵田貝站

2048 x 1362 PIXEL下載

**** 本內容被作者隱藏 ****
基多 發表於 2012-10-25 12:58 AM
Dancer?   

model呢?
Event Name: QR Hunter萬聖節活動

Date: 27/10/2012

Time: 1630-1830

Venue: 旺角西洋菜街

Model: Easter Chau

今次QR Angel化身為萬聖節小魔女,送朱古力/糖果同比大家影靚相~實行No Trick, Just Treat!

如 ...
sos9407sos 發表於 2012-10-22 11:59 PM
雖然唔係台柱不過有良好合作...見過佢個萬聖節look就覺得太kawaii所以一定要請佢啦

見大家咁鍾意影唔同model,不如下次我比個機會師兄揀用邊個model,至於方法我先賣關子同等我先請示下高層先 ok?

另外2nd 3rd 4th Nov都有得比大家影,形式會有少少唔同。比多少少時間我確定少少細節,一確定流程,立刻同你地講啦:D
雖然唔係台柱不過有良好合作...見過佢個萬聖節look就覺得太kawaii所以一定要請佢啦

見大家咁鍾意影唔同model,不如下次我比個機會師兄揀用邊個model,至於方法我先賣關子同等我先請示下高層先 ok?

另外2nd 3 ...
Lar 發表於 2012-10-25 10:58 AM
好.  先謝謝!!!

重覆都不是太大問題......只是用同一人相差時間太近....

你可再用番一D舊人....你地年初或比較早期用過那些......我們當時少人知..冇乜點影到.......

如 Alia, Paris, Lolo , Winkie , Fanny ...等;   有新的當然都好......

另外2nd 3 ...
最重要唔好再早走 ,遲開可接受,,上月寫1830完但未到六時連檔囗都無影,
唔少師兄影完星趕來都撲空

另外2nd 3 ...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [吹水POST] 吹水聊天室

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。