<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-20 09:31 PM:

要買前鋒,後防要執執,防中就信下加維臣啦
前鋒卡斯辛奴?中場波歷克?
防中應該比加西亞,佢係反守為攻做到好多野,加維臣就得防守,連繫唔到前中後
Originally posted by tkk2p at 2005-12-20 09:21 PM:

係囉~抽籤抽到阿仙奴係度偷笑...皇馬都唔知點mark亨利
基本上冇得mark= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-20 09:35 PM:

防中我三個都信,拉莫斯,加維臣,加西...
我意思是比多d信心加維臣,用下佢啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-20 09:36 PM:

基本上冇得mark= ="
情況有d似對住朗拿甸奴咁
Originally posted by abc123aa at 2005-12-20 09:35 PM:

防中我三個都信,拉莫斯,加維臣,加西...
活基治一定要正選,佢中路防守好重要~
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-20 09:36 PM:

我意思是比多d信心加維臣,用下佢啦
我諗都係拉莫斯居多
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2005-12-20 09:38 PM:

活基治一定要正選,佢中路防守好重要~
上次佢拍希古拿打貝迪斯d高空波比佢兩個清晒
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-20 09:38 PM:

我諗都係拉莫斯居多
因為加維臣做唔到反守為攻,所以戰術上佢難以正選
Originally posted by tkk2p at 2005-12-20 09:37 PM:

情況有d似對住朗拿甸奴咁
係呀,亨利同細哨一樣打左邊比較多,所以根本上冇可能叫個中堅去左邊mark佢,最緊要都係做好中路防守,阿記都係打地面戰多,佢地出高空波冇咩太大既威脅
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2005-12-20 09:40 PM:

因為加維臣做唔到反守為攻,所以戰術上佢難以正選
拉莫斯都做到既,而且拉莫斯又後生,佢打防中真係打得好過中堅好多
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。