<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Oh, My God, my life is running out of time for you
can we turn around and hold each other now
Oh, My God, tomorrow, take my pain away
May be time has just been playing again
美人版主,& 各位大大

真系有D 快活不知時日過。
唔經唔覺  原來已經 系EF 玩左成年。。

工作又好,有時要返學又好
忙起上黎。。上EF
有靚相睇。。討論區又真系好過癮之餘,
認識不同網友。 仲可以學到唔同既野
真系 “一網解千愁”

在下發出的第2000個 POST
借少少版位。。留個紀念。。

祝貴網業務蒸蒸日上。
多謝曬!!
Originally posted by vv1668vv at 2007-3-29 03:32 AM:
美人版主,& 各位大大

真系有D...
多謝你揀o左戀愛版live chat 呢度做你ge 第二千帖﹐事實上係我地戀愛版ge 慶幸先岩~

vv﹐收分啦﹐希望你未來都可以繼續o係ef 同埋戀愛板發表多d 你ge 意見啦~~
Originally posted by trista_cheong at 2007-3-31 14:09:
多謝你揀o左戀愛版live chat ...
真系好多謝你 呀 。。美人版主 。。同埋 各位大大。。

如果 唔厭棄 的話。。
以後會繼續努力多D 黎 戀愛版live chat 玩下。。
學下點樣  戀愛。。。
美人版主。。。。。。
張新相。。。好恩愛。。播 , 仲有 V 字 手勢 添。。。

男朋友 好鬼靚仔。
Originally posted by vv1668vv at 2007-3-31 05:35 PM:
美人版主。。。。。。
張新相。。。好恩愛。。播 , 仲有 V 字 手勢 添。。。

男朋友 好鬼靚仔。
唔好亂咁講!!!!

佢只係我朋友﹐合照就叫恩愛ga la咩=.=!!!!
Originally posted by trista_cheong at 2007-4-3 18:31:

唔好亂咁講!!!!

佢只係我朋友﹐合照就叫恩愛ga la咩=.=!!!!
唔好意思。。。。可能有時文字上 總有點詞不達意。。。

SORRY SORRY…
其實都系善慕 相中 哩位男士。。。可以同版主可以一齊影番張相 姐。。。
下次“打單雹”去澳門,又夠疆CALL美人版主既話。。。
就揾 美人版主 一齊 影番張相 留念 啦。

*如果有機會,真想看看您們 “夾BAND”*
咁耐無人既?打個招呼先~
Originally posted by trista_cheong at 31-3-2007 14:09:

多謝你揀o左戀愛版live chat ...
其實我既第唔知幾多帖都係響呢度留下架....
Originally posted by vv1668vv at 2007-4-4 12:07 AM:

唔好意思。。。。可能有時文字...
唔好期望太高﹐驚你失望je~

我又唔係咩聖人﹐我普通女仔一個黎ga ja~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。