<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by pyliu at 2005-12-6 04:12 PM:

咁者係4-4-2?
rooney+雲佬
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-6 08:18 AM:
rooney+雲佬
係呀!唔係一向都係咁既咩?
咁但係雙防中咁邊個分波?史高斯個位唔見左!
3-4-1-2?
定叫3-2-3-2?
我諗都明架啦!
如果打雙防中,咁3人防線應該冇問題啦!
Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
Originally posted by pyliu at 2005-12-6 04:20 PM:

係呀!唔係一向都係咁既咩?
咁但...
我唸mu唔會打3人防線
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-6 08:33 AM:
我唸mu唔會打3人防線
以而家咁唔穩定既情況,佢地係唔應該打三人防線!
咁者係4-4-1-1或4-4-2?
入面兩個防中,咁攻力咪會差D?
Originally posted by pyliu at 2005-12-6 04:50 PM:

以而家咁唔穩定既情況,佢地係唔應該打三人防線!
咁者係4-4-1-1或4-4-2?
入面兩個防中,咁攻力咪會差D?
謀程度可以咁講,但中場防守既問題解決左
而進攻就要2翼多d走動,入中路同邊線傳中咁
rooney唔使講一定會番後場搶波,雲佬就擺係前面
好想mu踢多d小組滲入,呢方面park好過c7
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-6 05:17 PM:

謀程度可以咁講,但中場防守既問...
其實3人防線都唔係話唔好,呢家軒斯都無埋,兩閘助攻力已經唔強
加上曼聯已經唔係兩翼出波...咁不如打3個純後衛,擺多個中場好過
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-6 09:17 AM:
謀程度可以咁講,但中場防守既問...
可能我鍾意多D進攻性既足球,所以我比較重視進攻中場!
或者好似史高斯咁既位置!
Originally posted by pyliu at 2005-12-6 06:01 PM:

現今既進攻球員較為吃香,
你看近幾季的足球先生也是進攻球員就知
進攻中場是一個十分重要既位置,
正所謂得中場,得天下
一個稱職既攻中對球隊攻力影響很大,
仲可以帶起成隊波既中場,冇論分波,後上能力,控制節奏等都好重要

阿積士既史奈達是一個我幾喜歡既中場球員

594 x 461 PIXEL下載

Originally posted by pyliu at 2005-12-6 06:01 PM:

史高斯個位依家有冇搵人代??
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。