<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jublio at 2005-6-24 11:55 AM:: t7 Z( o) N+ r/ Y  n/ @
2 ^4 ^. J5 i. x5 V/ I
係呀…本來想買MP3…後來諗諗下買部PDA可以做多幾樣野…6 a: X2 {  f0 k; N& G* m& q
2 K8 }' J) F4 M/ P2 O3 h' y0 t* p
有無乜野recommand?
2 J, t+ k/ G: n! d
我最近都買左部hp4700,都可以丫!
走哂啦?
Originally posted by william303 at 2005-6-24 12:23 PM:
- Z% u2 n& j8 M7 ]" S4 s' P2 C4 Y& N! d
我最近都買左部hp4700,都可以丫!
1 U  p2 x. V  p9 E  A威威
7 f, }, Q% v* q7 W/ p1 d! U! e: m買左幾錢啊?
Originally posted by invisible at 2005-6-24 12:28 PM:" A2 q0 V1 p! ^( J
; ~$ f3 n- p- {% b' r- j) a
威威+ |# O; a5 G  ~
買左幾錢啊?
% {( S* ?/ r% o& ?
買左4950囉!
Originally posted by william303 at 2005-6-24 12:28 PM:
+ \1 U0 l+ a  E1 k8 V3 b- y0 h% B, u0 H# c1 t" ?: G5 P
買左4950囉!
  u7 i* a+ I; w2 ^) J功能好唔好用啊??
Originally posted by invisible at 2005-6-24 12:30 PM:$ X7 {) U2 `0 k
# a4 B6 }3 @! }! x% E
功能好唔好用啊??
9 j6 t0 M+ Z' ?1 zok呀!Load得好快,睇戲一D都冇問題!如果你話功能應該會好多,但係對我黎講唔識用,正在學梗!
Originally posted by william303 at 2005-6-24 12:34 PM:
3 l  J+ m2 m% G4 b$ s$ p7 R  b
" s& c! b0 U/ x' V5 lok呀!Load得好快,睇戲一D都冇問題!如果你話功能應該會好多,但係對我黎講唔識用,正在學梗!
; l" Q( {% D& U, r" F# `% q5 ?, r
我近來都想買部PDA' u: `0 j" I  o6 ~) l" Y( G
太多野做( z7 _) ^! \& K: A  k
用紙張記下D紙又成日唔見
4 P# o8 a' V4 S, R正在考慮買水貨定行貨好
Originally posted by invisible at 2005-6-24 12:37 PM:
2 |; [9 O& f3 U' T2 m
0 o# d4 T$ H( \/ Z) w* H! Y我近來都想買部PDA
' t& g# \$ D- {# j) c' Z0 }5 J太多野做
4 j- d. J' z* v# P1 b) K8 q. \用紙張記下D紙又成日唔見) n9 Z& F! S/ n1 b. y3 H
正在考慮買水貨定行貨好
# O0 [2 h4 p' R! r& k( _7 u
唔好為左小小而走去買水機,我覺得pda都係買行好!
Originally posted by william303 at 2005-6-24 12:39 PM:$ S! l- j+ e4 W

; d& B/ ^9 C% }* B唔好為左小小而走去買水機,我覺得pda都係買行好!
( T2 b0 D$ \( `5 m, E! e' Y
: B; m! v. \. q5 ^. A' \, A8 Z9 S而家係咪得番我地兩個??
Originally posted by invisible at 2005-6-24 12:41 PM:! S! A: z/ x1 z. @# @+ G

4 X5 o! L' k, |, y( _, K/ A' I- x1 X- g. {/ o
而家係咪得番我地兩個??
) `4 A  ~: }& U' C
我諗係啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。