<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 01:07 AM:
$ z5 r( b7 o$ R# ]
6 S! v  D7 _4 _佢嘅龍象般若功第十三重(?)真係無敵,/ Z7 E  O- e! t- w7 Z: h) F7 E$ H
絕情谷果次真係冇人夠佢抽,  |& O$ f$ X- `* `
最後天下最強兩根手指都只制住佢一陣.% h- }) ~4 \) ~1 A
* J3 `3 A6 U  \
唔係因要殺郭襄而內疚,未必輸俾楊過.
, f5 X6 g' t( }& I天下最強兩根手指 ... 又咩
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:11 AM:
6 P5 h& ^2 Z' g# Z& d5 d  L. q3 _5 R( g+ R/ w
唔明咁不堪嘅兩夫婦點解有個咁嘅女
" n, W7 u' g! R4 b因為有個勁舅父 ...
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 01:07 AM:
9 }. d$ z$ u7 [3 |# G6 v) ~) ?% }, {0 N5 Q
佢嘅龍象般若功第十三重(?)真係無敵,
4 o: O7 _) B1 N' Q8 s: D絕情谷果次真係冇人夠佢抽,
6 Q2 @" T, y2 P+ c& E% G, L8 n最後天下最強兩根手指都只制住佢一陣.' w; M+ K, j2 \7 _, E/ |

( h; n; _7 X1 {唔係因要殺郭襄而內疚,未必輸俾楊過.
; \( }9 B3 ?6 P5 S" v% D黯然銷魂掌時靈時唔靈(一唔黯然無威力),法王輸係輸運
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:13 AM:) V$ U+ Q* [* H

* W' X8 T4 i+ R7 s: e5 l& A黯然銷魂掌時靈時唔靈(一唔黯然無威力),法王輸係輸運
# g# `& r+ p9 b7 d$ M9 k2 V: N% f
同 良牙 果招一樣
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 01:15 AM:* B- c! H+ B* C+ \( E+ M* O2 Y; e

+ _) O4 y/ e$ A: g; J' b同 良牙 果招一樣
5 Y/ ]; ~! L: Z* ]! t* w哈哈,係呀
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 01:12:
& z/ |4 ]% G" I, w/ I: e' x. _. P+ n  w  j
天下最強兩根手指 ... 又咩
% x3 P, G6 x% ?2 I* _& ?; U* y
當時一燈,島主,同周伯(唔記得)三抽一,# P' \2 a  w% k2 e0 N1 N
最後一陽指同島主同時點上法王穴道.
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:11:
$ H6 h9 P5 X) C1 Z+ N4 O) u; G7 f2 z  W
唔明咁不堪嘅兩夫婦點解有個咁嘅女
  r2 u5 L% e, _( n- ~$ i對愛情最偉大人物除綠萼外,邊個及得上,
; i0 E! H2 p8 f8 z# x* R' R, @; @5 H& _/ v. i5 k
我指偉大
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 01:18 AM:
9 T) q2 o" N4 \: J$ j
8 t! [  l0 x8 _$ [當時一燈,島主,同周伯(唔記得)三抽一,
' ]$ Y! {: I" Q, Q9 n2 ]; J最後一陽指同島主同時點上法王穴道.
- O9 b" T7 d# c+ a3 f0 F
瑛姑都好似在場?
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 01:18 AM:
% m) b; `* ^9 e; Y+ J& Z% k# c3 U1 Q" N4 Z+ B
當時一燈,島主,同周伯(唔記得)三抽一,$ p/ l6 L: z' A! m$ r& E
最後一陽指同島主同時點上法王穴道.
6 \/ L$ b( r" m. F6 A4 K左冷蟬 我都 like架 , 做人有理想 , 明刀明槍
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 01:21 AM:3 i) Q$ M; p4 C$ g7 B. m
8 }  E" N4 f- t9 @" S
對愛情最偉大人物除綠萼外,邊個及得上,( p4 @0 X0 j6 v: U+ h
& P, C3 O' C# A% r0 M3 r7 c
我指偉大
' g3 ~( s4 P6 e  M' L3 e# D佢點偉大???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。