<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
考完 Mock....

特意入來呃分 ~

多多益善 ~
小小無拘 ~
Originally posted by AWU at 2007-3-16 01:38 PM:

d佬今晚會同老格一齊發表講話, 跟住隻A佬會大插d佬籮柚  
~~ 老格退o左休喎, 家下講嘢冇力o架 ~~

兄弟, 咁益我呀 ~~

[ Last edited by Lyon on 2007-3-16 at 01:47 PM ]
Originally posted by Edgar Davids at 2007-3-16 01:42 PM:
考完 Mock....

特意入來呃分 ~

多多益善 ~
小小無拘 ~
咁嚟緊幾日就可以專心打 JJ 放縱吓囉 ~~
其實呢度係做乜架?
Originally posted by oelleo at 2007-3-16 13:55:
其實呢度係做乜架?
簡簡單單, 吹水
Originally posted by Lyon at 2007-3-16 13:46:

~~ 老格退o左休喎, 家下講嘢冇力o架 ~~

兄弟, 咁益我呀 ~~

[ Last edited by Lyon on 2007-3-16 at 01:47 PM ]
老格無力姐, 老d有咪得囉
Originally posted by oelleo at 2007-3-16 01:55 PM:
其實呢度係做乜架?
[真‧頑童俱樂部]嘅成立係想所有EF嘅會員可以有一個地方所欲言,喺呢個"結界"入面係完全"不設防"嘅,大家對EF有乜意見、有乜感想、甚至有乜不滿都可以喺度任意發表,唔駛"就住就住";由於呢度係"安全區域",所以唔駛担心被BAN或扣分 ,至於相關意見同訴求會有版主收集再帶到版務區處理,絕對唔會"石沈大海"~~
Originally posted by Lyon at 2007-3-16 12:57 PM:

~~ 有乜事, 我可唔可以幫你呀 ~~~ 貓公 ~

感情事, 房事, 男女事, 性事, 異性事, .........事, 乜事, 物事, 八掛事......etc

我都 ok o架 ~~
係家事呀.................唉

[ Last edited by RainRainピ on 2007-3-16 at 02:17 PM ]
Originally posted by oelleo at 2007-3-16 01:55 PM:
其實呢度係做乜架?
其實我地呢班癲仔
    日日夜夜係度做乜呢
        就係敢簡單
           係度癲餐死囉~

oelleo,
   呢度就好似紅酒,咖啡
      要"Dup"落至有味架
         有時間多d入黎傾計~

TriAngel
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by RainRainピ at 2007-3-16 02:15 PM:

係家事.................唉
家事我地係唔應該問,不過你可以係 你個 Blog 寫一二句~
7    6      5    4     3    2    1
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。