<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-6 06:43 PM:

仲有park
park ....代下傑斯law或是史密夫
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-6 06:37 PM:

搵史密夫打進攻中場,冷箭能力不作懷疑。。不過佢略為創造力不足,如果可能加強佢呢方面既能力,真係唔錯。
如果真係推上去既話,
o係轉守為攻同閱讀球賽能力方面要落d苦功改善
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-6 10:37 AM:
搵史密夫打進攻中場,冷箭能力不作懷疑。。不過佢略為創造力不足,如果可能加強佢呢方面既能力,真係唔錯。
不過老實講,簡東拿之後,曼聯一向都冇乜創造力強既球員,有人評論過話係「按鈕式」打法,所以如果賽前做得好,呢方面又唔駛太擔心!
當然就唔可以同朗拿甸奴呢D藝術足球相提並論啦!
Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
Originally posted by lookityourself at 2005-12-6 10:45 AM:
park ....代下傑斯law或是史密夫
討論到呢到!咁如果真係搵到文忍治,或者其他好既防中,咁曼聯又有番隊形啦!
Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
有冇人睇過史提夫戴維斯踢波??
Originally posted by pyliu at 2005-12-6 06:56 PM:

討論到呢到!咁如果真係搵到文忍治,或者其他好既防中,咁曼聯又有番隊形啦!
文尼治係一個識長程砲的防中....一季最高有10球
Originally posted by stereo at 05 11 09 10:39 PM:

堂堂世界盃冠軍脚要係MU踢後備
真係唔明費SIR可以給于費查咁多機會
另外迪贊巴好像是非洲喀麥隆的
我都覺得基巴臣好可惜,
亦唔明費SIR點解對佢咁冇耐性~~
其實佢真係好好波,d直線好毒ge~~
只是好似好易傷咁~~
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-6 08:52 AM:

南美球員不太識合英超踢法係人都知,
而費查係球隊青訓,被喻為蘇格蘭既新希望
梗係重用費查啦....
費查既表現不算太突出,中規中舉,防中優於進攻
但不要忘記,曼聯嬴車仔都係由佢入波呀..^^
若果南美球員不太識合英超踢法係你知我知既不變事實
那我就不明白縱橫球壇咁多年的費SIR,為何要買基巴臣返梨???

若然費SIR給于基巴臣的耐性能與費查相等的話
我想基巴臣對MU既貢獻,為大家留下的回憶
絕對唔止費查幫曼聯頂入車仔個球咁唏小。
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-6 07:03 PM:

文尼治係一個識長程砲的防中....一季最高有10球
對曼聯的進攻和防守也有幫助!!!!!!!!!!!!!!!
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
曼聯仲差一個可以好好處理罰球既球員
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。