<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
今場上半場出左一個問題,就係大家交波出現唔夠力同唔到腳既問題,睇黎整體平衡真係有問題,皇馬最後一道防線放得太後,中場攔截力唔夠,防中助攻不及巴塞既迪高,沙維,人地巴塞既伊度奧,朗拿甸奴,美斯/古利都可以帶到一個進攻模式出黎,但皇馬有一個好既進攻模式,但佢地唔用........
摺吧啦
希古拿傷出3個星期,好彩活基治復出~

150 x 100 PIXEL下載

http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by tkk2p at 2005-12-23 12:12 PM:
希古拿傷出3個星期,好彩活基治復出~
做咩又傷???
萬眾期待活基治
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-23 02:46 PM:

做咩又傷???
萬眾期待活基治
上場整親~

尋晚朗拿度朋友隊對施丹朋友隊~施丹隊贏4:2

[ Last edited by tkk2p on 2005-12-23 at 06:35 PM ]
Originally posted by tkk2p at 2005-12-23 06:29 PM:

上場整親~
腹股溝.........
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-23 06:37 PM:

腹股溝.........
係掛~
碧咸比人鬧~
皇 家 馬 德 里 在 今 場 敗 仗 之 前 , 於 周 日 主 場 一 比 一 逼 和 奧 沙 辛 拿 的 比 賽 仍 有 餘 波 未 了 , 該 仗 中 領 紅 被 逐 的 奧 沙 中 場 賓 奴 指 責 碧 咸 「 冇 品 」 , 在 比 賽 期 間 不 斷 辱 罵 其 隊 友 為 「 醜 男 」 。

賓 奴 在 周 日 比 賽 中 因 肘 擊 卡 路 士 被 逐 , 但 他 對 於 公 認 為 美 男 子 的 碧 咸 , 在 整 場 比 賽 中 不 斷 辱 罵 奧 沙 辛 拿 中 場 魯 爾 加 西 亞 為 醜 男 極 為 不 滿 : 「 不 論 樣 子 長 得 如 何 也 有 生 存 權 利 , 與 普 通 人 並 沒 有 分 別 。 有 一 些 長 得 好 看 的 人 , 卻 不 懂 得 尊 重 別 人 , 生 活 不 檢 點 , 在 上 場 比 賽 中 , 我 便 看 見 了 這 些 不 快 的 事 情 。 」
Originally posted by tkk2p at 2005-12-23 06:46 PM:

係掛~
碧咸比人鬧~
我睇網上d新聞好似話係,腹股溝係唔係大脾罅???
我知,都唔知真定假既= ="
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。