<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-7 03:24 AM:
我知你想講乜...
放長雙眼看吧...mu唔會衰比人睇!!!!
唔好嬲!唔好嬲!
我唔係針對曼聯,如果咁既情況出現係其他傳統勁旅身上,好似皇馬咁,我都想睇下既!
而且我都認為曼聯今晚唔會輸,仲好有可能贏2:0!
Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
Originally posted by pyliu at 2005-12-7 11:27 AM:

唔好嬲!唔好嬲!
我唔係針對曼聯,如果咁既情況出現係其他傳統勁旅身上,好似皇馬咁,我都想睇下既!
我冇嬲...你這個人相處也沒有什麼,起碼沒有在這裹倒亂(只是在某處(尤其是姓馬那個).........所以我不會進去:cool
但支持自己喜歡既球隊也無可口非,我專重你,right??
無論曼聯變成怎樣我都係咁鍾意...
講番曼聯而家既情況的確係幾危...但我都希望羸啦!!!!殺呀!!!!

ps.皇馬fans見一到一定十分痛恨你:cool::cool:
Originally posted by lookityourself at 2005-12-6 11:38 PM:

對曼聯的進攻和防守也有幫助!!!!!!!!!!!!!!!
工兵中場, 分波唔錯, 體力充沛, 遠射簡直係一流
聽講好似踢得唔開心..咁就過黎啦!!!!我地個大門會為你而開!!!

:cool::cool:
[新聞]打破入球荒紅魔添殺手 史高斯新年前例撻著

曼聯上周六在英超主場以三比○砌低樸茨茅夫,領隊費格遜信心爆晒棚,認為球會傳奇人物佐治貝斯離世,激發起球員鬥志踢爭氣波連贏三場。除此之外,史高斯打破個人七個月入球荒,有可能行番上季舊路,新年前翻生瘋狂入波,難怪費爵爺深信曼聯有本錢在周三的歐聯分組賽作客打沉賓菲加,出線十六強。

史高斯的頭槌、朗尼的遠程炮、雲尼斯達萊的近門挑射為曼聯奠定三比○勝局,連同聯賽杯三連勝。成功打破七個月入球荒的史高斯,原來曾經在上季遇過類似情況,當時史高斯在十一月二十日打破四個月入球荒,結果在新年前大爆發,繼後五場聯賽攻入六球,可謂一撻即,大有機會成為曼聯周三作客賓菲加的食胡武器。

事實上,賽後被選為今仗最佳球員的雲尼斯達萊亦大讚史高斯返晒:「麻煩你把這瓶香檳(英超賽事全場最佳球員的禮物)轉交給史高斯,史高斯是我們的核心,他向來都很努力比賽,理應一早取得入球。」除此之外,曼聯傳奇球星佐治貝治曾經在歐洲賽對賓菲加,踢出職業生涯代表作,費爵爺認為球員面對賓菲加會踢得更加醒。
佐治貝斯離世激發士氣

費爵爺謂:「佐治第一次為曼聯上陣是對西布朗,所以我決定在聯賽杯派出強陣,因為大家都希望以勝利去紀念他。至於賓菲加,佐治面對他們總會有出神入化的演出,我希望球員亦會在周三為曼聯的榮譽而戰。」紅魔在佐治貝斯逝世後連挫韋斯咸、西布朗、樸茨茅夫,攻入八球,睇落的確愈踢愈順。

有關一旦於歐聯分組賽出局會減少一千五百萬鎊(約二億港元)收入,費格遜亦講到明唔擔心:「財政問題不會為我帶來額外壓力,過去我們亦試過面對非勝不可的處境,何況我們有加利尼維利、傑斯、沙夏等有經驗球員復出,我深信曼聯能夠在分組賽出線,大家可以放心。」

==================================
希望佢地真係可以在歐聯十六強出線啦!!!~~~~
誓要WIN 賓菲加!!!!
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-7 10:28 AM:

咁又係...
冇一個專射罰球既球員
rooney,雲佬,s18,c7雖然個個都得射得
但冇個專
雲佬......= =”
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-7 11:49 AM:

雲佬......= =”
你未見過??
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-7 11:37 AM:

我冇嬲...你這個人相處也沒有什...
唔好意思,唔痛恨:cool:
因為我都想睇下曼聯出局會點......但又唔想佢出局....真係矛盾
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-7 11:50 AM:

唔好意思,唔痛恨:cool:
因為我都想睇下曼聯出局會點......但又唔想佢出局....真係矛盾
誰是誰非...還看今晚@@
今晚曼聯.........必勝無疑!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

肥仔無啦啦多個新朵....
"新佐治貝斯"....=_="
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。