<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 小小康 at 2007-4-29 12:29 AM:

,你唔係叫我做東哥咩 ??
我返港男啦~~!!!!
康哥你真係B仔去邊你跟到邊........................................
Originally posted by BOYDWAN at 2007-4-29 12:21 AM:

咁奀皮,似仔喎~
ef 頑童後代黎ga~~~
Originally posted by trista_cheong at 2007-4-29 02:45:

康哥你真係B仔去邊你跟到邊........................................
來意不善,毋須糾纏~
Originally posted by trista_cheong at 2007-4-29 02:46:

ef 頑童後代黎ga~~~
未來反斗主人翁~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-4-29 03:19:
來意不善,毋須糾纏~
首先咩來意不善??????
就憑你呢句說話,ok........冇話可說~!!!!!!!!!!!!
Originally posted by trista_cheong at 2007-4-29 02:45:
我當佢老友,佢當我老襯咋
咁咪要解釋清楚o羅,費時誤會咋!!
邊有佢所講來意不善先????
小弟一向用個心去對人,其他EF老友有問題,小弟幫到一定幫。
我唔祈求得到咩嘢人o既應同,喺EF大家志在娛樂。但大家唔係應該融洽一點,
我,我你,何必呢?
Originally posted by 小小康 at 2007-4-29 11:01:
哦!
小弟多謝康哥你回覆,byebye~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-4-29 11:11:
哦!
小弟多謝康哥你回覆,byebye~
正所謂不打不相識
大家忘記過去,一同為EF努力, ok ?
(我唔會再回覆呢啲嫁啦,放心啦)
Originally posted by 小小康 at 2007-4-29 11:27:

正所謂不打不相識
大家忘記過去,一同為EF努力, ok ?
(我唔會再回覆呢啲嫁啦,放心啦)
所謂一不親戚二不夾識,君子之交淡如水啫,有乜忘唔忘記可言?
小小康你所需嘅同小弟所求嘅根本南轅北徹,而溝通感覺更加係各走異端;既然係咁又何須糾纏了?
你肯用心對EF付出小弟固然欣慰,謹代表admin 多謝你先~

(我亦唔會以卑微能力去干預你任何回覆,放心啦)
靜左咁多既呢度.............
Originally posted by 自由神 at 30-4-2007 22:46:
靜左咁多既呢度.............
顏福偉 - 愛多八十年

歌手 : 顏福偉
作曲 : 馬永齡
填詞 : 阿秋
歌名 : 愛多八十年
備註 : 白花油廣告主題曲(2007年)

每日穿上套裝 機器式工作
沉悶化妝 何解遮蓋你臉龐
昐做富豪主角 用來換你供車作樂
不過失眠亦 發作
請掛起晚裝 揮去金錶朿縛
其實更多 難得感覺 由你發落
就似拍拖 無需高檔堂皇
只憑簡單釋放 令無味罐頭 也變糖

來簡約地 愛多八十年 
態度未曾改變
昨日新款在明日膚淺
為何尚要 眷戀爭先
嬴得仰望 奪去了感覺
快樂也是幻覺 
情人為你選的花 你也未觀看

不要千呎家 不愛金光璀璨
寧願去揀 床舖簡潔 陳設雪白
就算世間  時興搶眼大話
堅持你的風格
別人在笑嗎 懶理他

來簡約地 愛多八十年
態度未曾改變
昨日新款在明日膚淺
平凡像我 也於身邊
嬴得仰望 奪去了感覺
快樂也是幻覺
情人為你選的花 你也未觀看

恆久 可以嗎
要敵過時刻轉變歲月吧
試問有誰綻放一生 像雪花
日日 想得獎 最後輸得鋪張
最簡單迴響 卻最響

來簡約地 愛多八十年
世事無常改變
昨日新款在明日膚淺
為何尚要 眷戀爭先
如果世事 未再有新意
八十歲後遇見
唯獨白色的鮮花 會繼續優雅
平凡但顯赫的花 變化亦不怕
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。