<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
呢個就唔知,我覺得係球員都射得罰球既,但係入唔入到就係問題,基本上識踢波都識射嫁啦,精唔精先係最重要
摺吧啦
Originally posted by pyliu at 2005-12-7 12:30 PM:

哎呀!打錯!
哈哈!我好唔鍾意有D波衫舖話佢地果個歐聯章係歐聯九牌!唔好聽!
哈哈哈,遲早會係歐聯十牌:cool:
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-7 04:30 AM:
哈哈哈,遲早會係歐聯十牌:cool:
咁咪十下十下!哈哈!
Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
Originally posted by pyliu at 2005-12-7 12:32 PM:

咁咪十下十下!哈哈!
哈哈,都好過九下九下呀,成句粗口咁
摺吧啦
董方卓不急於回曼聯

董方卓 (Getty Images)  

董方卓雖然大演帽子戲法,助安特衛普擊敗KVSK,但他不急於回到曼聯。

KVSK之前已經四十二場不敗,直至董方卓大演帽子戲法擊敗他們。

由於未能取得英國的工作證,因此董方卓需要外借至安特衛普效力三年,以取得歐盟工作證。在加盟曼聯後,他只曾在亞洲之旅的友誼賽上陣。

被問到是否很快會返回曼聯,他說︰「我不認為如此。」

「現在未是時候考慮,這是個傳聞。」

「我只是每個星期再展望下一個星期。」

「我現在經常都盡力協助球會比賽,但與其他球員相比,我則與球迷欠缺交流。」

「這是一個缺點,因為他們不知道我的感受。」

此外,薩克達表示他們正準備在2006年與曼聯進行一場友賽,他們擁有前曼聯球星簡察斯基。
蘇斯克查復出既片段

Ole comeback - United fans singing his songs (Rapidshare)

======================

仲有...

預備組對利記場波既精華
Originally posted by abc123aa at 2005-12-7 12:24 PM:
只要佢識理財就得啦.....叫小d雞啦
佐治貝斯爛飲
最怕肥仔爛滾
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-7 12:51:
董方卓不急於回曼聯[/b...
唔信
EF小人物

Originally posted by kakeidevil at 2005-12-7 02:53 PM:

佐治貝斯爛飲
最怕肥仔爛滾
朗尼同貝斯比,都不算太壞
全力支持曼聯今晚嬴波出線十六強

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。