<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2005-12-27 05:21 PM:
大哨做多d關於和平既野,做多d善事啦,幫多d有需要既人,又可以完佢既目標,有機會攞諾貝爾和平獎
星期6賣多2支旗咪得囉

第2幅張證書好似好兒禧
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-28 11:16 AM:

星期6賣多2支旗咪得囉
係咁簡單就好嚕
摺吧啦
西甲-巴西後衛西西尼奧通過皇馬體檢,周四料將正式亮相

路透馬德里電---西甲豪門皇家馬德里的網站宣布,他們新簽下的巴西後衛西西尼奧(施仙奴)周三抵達馬德里,然後通過了體檢。

力圖加強陣容的皇馬從巴西俱樂部(球會)聖保羅(Sao Paulo)引進西西尼奧,並且與他簽下了五年合同。

西班牙媒體報導說,這名後衛的轉會費在400萬歐元(475萬美元)左右。

「我們在六個月之前就知道他的身體狀況非常好,現在情況也沒有變化,」皇馬隊醫德爾科拉爾(Alfonso del Corral)說道。

現年25歲的西西尼奧是攻擊型右後衛,他料將在周四皇馬耶誕節休假結束重新開始訓練時正式亮相。

如要進入皇馬的主力(正選)陣容,西西尼奧面臨著激烈的競爭,不過他表示︰「我來了就要發揮出自己的最佳水準。教練將決定誰能上場,我必須在場上盡力發揮。」(完)

--翻譯 黃建松;審校 李建興

炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖

[News]皇 馬 有 意 打 路 基 主 意

source:macauslot.com

據 聞 ,皇 家 馬 德 里 將 於 春 季 轉 會 市 場 重 開 後 ,動 用 700萬 英 鎊 的 轉 會 費 並 且 以 加 維 臣 作 為 交 換 條 件 ,希 望 能 成 功 從 紐 卡 素 身 上 羅 致 西 班 牙 的 前 鋒 路 基 到 貝 拿 比 奧 球 場 。

現 年 27歲 的 前 鋒 路 基 剛 於 今 夏 以 高 達 950萬 英 鎊 的 轉 會 費 ,由 拉 科 魯 尼 亞 轉 投 紐 卡 素 發 展 ,不 過 由 於 路 基 在 季 初 一 直 受 到 傷 患 困 擾 ,加 上 紐 卡 素 在 前 線 上 實 在 好 手 如 雲 ,因 此 估 計 路 基 今 季 在 紐 卡 素 的 發 展 不 大 。 而 該 名 西 班 牙 的 射 手 近 期 亦 傳 出 未 能 適 應 英 國 的 生 活 ,且 看 皇 馬 能 否 藉 著 今 次 的 機 會 將 其 帶 返 西 甲 作 賽 。
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
Originally posted by 瑞比 at 2005-12-29 04:11 PM:
source:macauslot.com

據 聞 ,皇 ...
我上季冇留意佢,但睇今年700萬鎊好似唔太值(唔好話加埋加維臣呀)
盧基係唔錯既,但對皇馬好似冇咩用喎..........唔通搵佢打左翼,巴迪斯達打進攻中場,施丹準備退下???
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-29 11:33 PM:
盧基係唔錯既,但對皇馬好似冇咩用喎..........唔通搵佢打左翼,巴迪斯達打進攻中場,施丹準備退下???
盧基正野黎架~
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-29 11:38 PM:

盧基正野黎架~
我梗係知啦,但係o岩唔o岩皇馬用先,唔好買左一年之後又唔要......咁就真係比佢玩死,不過多一個人用好過冇呀
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。