<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 05 11 09 11:37 AM:

我冇嬲...你這個人相處也沒有什...
明天我們會在這裏慶祝~~
你會第一時間post mu win ge照片,right???
Originally posted by 路路 at 2005-12-7 09:07 PM:

我都覺喎~~位置都相同,
如果再多d場上感染力就好啦~~~
不過我亦贊成小羔羊所講,mu真係差一個好似以前艾雲,碧咸咁樣ge
死球專家~~
呢方面右係要攪攪佢~ 要搵個射得次次都有番咁上下質素, 仲要差唔多場場都可以上陣~ 真係要比d耐性 訓練/搵 下~ 呢個世界始終得一個b23
諗番以前睇艾雲射12碼, 唔洗擔心, 必入架感覺超好
Originally posted by supportMU at 05 11 09 09:54 PM:

呢方面右係要攪攪佢~ 要搵個射得次...
係呀~~以前一有罰球,就覺得叫糊啦~~
但是現在只覺得多個機會而己,
如果在罰球方面改善下,贏波機率會高好多,
因為mu中前場d人腳法好好,很容易博到罰球~~
另外傑斯出返黎,角球ge質素都好左,
之前史高斯開,好多都浪費了,
而且亦浪費了史高斯中距離的射門,
我記得以前碧咸開角球,直接開去蛾眉月,跟住史高斯球不地射門,
超精彩呀~~!!!
Originally posted by 路路 at 2005-12-7 10:15 PM:

係呀~~以前一有罰球,就覺得叫糊啦~~...
依家碧咸同卡路士都會咁玩
摺吧啦
c朗真係好鬼易搏到犯規…
想起就覺得成日浪費這種罰球埋門機會好唔抵
你地估曼聯今晚贏幾多?
我估二比零
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-12-8 12:38 AM:
你地估曼聯今晚贏幾多?
我估二比零
前鋒咁fit﹐主隊又有多名主力因傷缺陣﹐襯佢病攞佢命﹐大勝3-0﹐最好另一邊和波收場﹐益咗紅魔鬼首名出線
我嘅女神~~~鄭萃雯
永遠最愛Lia、Neko....可惜,2個都係屬於別人的……
Originally posted by ThomasKoon at 2005-12-8 02:48 AM:

前鋒咁fit﹐主隊又有多名主力因傷缺陣﹐襯佢病攞佢命﹐大勝3-0﹐最好另一邊和波收場﹐益咗紅魔鬼首名出線
哈~~ 你個提意右幾好wo衰鬼~
就朝呢個方向為mu大大力打氣啦
Originally posted by supportMU at 2005-12-8 03:36 AM:

哈~~ 你個提意右幾好wo衰鬼~
就朝呢個方向為mu大大力打氣啦
我聽日(9號)就生日喇﹐一於就曼聯出線幫我慶祝啦
我嘅女神~~~鄭萃雯
永遠最愛Lia、Neko....可惜,2個都係屬於別人的……
Originally posted by ThomasKoon at 2005-12-8 03:38 AM:

我聽日(9號)就生日喇﹐一於就曼聯出線幫我慶祝啦
唔洗擔心, 掂梗慨:cool:
預祝你聽日, 生日快樂先
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。