<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
其實格拉沙入主曼聯真係世界上最錯既一件事
未正式入主齋睇球迷聲音都預測都會有事
今次分組賽排包尾
佢應該好快會放盤到時曼聯就真係有救啦
Originally posted by donald15 at 2005-12-8 05:51:
今次分組賽排包尾
咁可能出局真係救到曼聯。。
1)無費sir
2)無格拉沙

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
心情好複雜..
而家隊波無晒以前霸氣...要重建理應要炒費sir...佢呢幾年太過墨守成規...
但某程度上又唔係好想呢個時候炒費sir..
話晒佢都教左差唔多20年..而家炒佢...真係大地震咁濟...
如果係有人情味的話...俾佢教埋今年叫佢退休..至少俾番d面費sir..
曼聯....冠軍就真係難d...除非車仔發波瘟..但o係聯賽至少會keep番到前位..下屆都可以打歐聯..
真係難聽d講句...倒不如....衰埋今年...先換人吧--

[ Last edited by babo on 2005-12-8 at 05:54 AM ]
Originally posted by donald15 at 2005-12-8 05:51 AM:
今次分組賽排包尾
唔放得呀...
佢借錢買manutd返黎...
收購左之後用manutd黎還錢..
最後=冇用過錢黎買manutd..
所以唔會放架...
Originally posted by Kev at 2005-12-8 05:47:
反而我覺得alan smith 最差喎...
好q憎佢..
講差。點都唔夠C朗。。。。成場一咪得個扭,一d貢獻都完全無呀。係完全囉!今日有邊球佢係幫到曼聯…………完全無。。
Smith今場都唔見得係好,不過都好勤力,剷左好多波。。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
好傷心....
MU今場踢咩呀?? 跑右跑唔起, 推波右推到唔知去邊, 拍人右拍唔緊, 交波右醫院, 55波右輸哂, 冇鬥心, 冇火, 只係識係哂fxxk人....
想點?? 好似琴晚全部去左happy咁...
講真...有咩可能踢到咁...咁踢法連新特難都win唔到啦.....
都唔知係咪打假波!!! 可以成場波都咁求其.... mu一d都唔似踢緊生死戰....
好嬲
Originally posted by Kev at 2005-12-8 05:54 AM:

唔放得呀...
佢借錢買manutd返黎...
收購左之後用manutd黎還錢..
最後=冇用過錢黎買manutd..
所以唔會放架...
佢好似唔係全部股份都係借錢買既
佢減持到50%以下都開心死啦
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-8 05:55 AM:

講差。點都唔夠C朗。。。。成場一咪...
C朗..等佢成熟都唔知會等到幾時...有可能唔會tim--
其次就係rio...今場波表現可以話差..我越諗佢身價就,.........唉..
Originally posted by supportMU at 2005-12-8 05:56 AM:
好傷心....
MU今場踢咩呀?? 跑右跑唔...
哈哈...如果話打假波既話...曼聯今季打左好多場假波了..
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-8 05:40 AM:
真係幫唔落。。。。曼聯今次真係抵死...
曼聯今次連體育精神也拼棄了,還是勝不了;真係幫唔落。
仲有C7個粗口手勢唔知有無手尾跟tim......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。