<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 自由神 at 2007-5-4 11:24 PM:

咁日後要補番數啦!
Originally posted by 自由神 at 2007-5-4 11:10 PM:

個肚而家都唔細啦喎!
我以前唔知道咩“男女之別”,一見到有大肚婆就會放隻Ear埋去個肚度聽。
有時真聽到有聲,好鬼死過癮。
係, 真係好過癮~~
但係我做唔到個靚媽咪
個衰衰髮型師剪到我個頭超樣衰,
成個男人婆咁.....如果著起娃娃裝, 就超唔襯~~
依家迫住行"運動型"~~

唉, 一生人可能只有呢次懷孕,
咁都唔可以著靚d~~激氣!!
Originally posted by SCM at 2007-5-4 11:33 PM:

Originally posted by 極樂 at 2007-5-5 12:12 AM:

係, 真係好過癮~~
但係我做唔到...
至多咪駁髮囉﹐極樂姐姐一定可以做靚靚大肚婆GE~~~

話時話有冇諗過映輯孕婦相做紀念呀 ??? ~~^^
Originally posted by trista_cheong at 2007-5-5 12:17 PM:

至多咪駁髮囉﹐極樂姐姐一定可以做靚靚大肚婆GE~~~

話時話有冇諗過映輯孕婦相做紀念呀 ??? ~~^^
都有架~~諗住等個肚再大d果陣先去影囉~~
當然係自已去d靚靚地方影, 唔係去影樓啦~~
所以想著靚靚咁去影.......

駁髮又貴又辛苦, 應該唔會啦~~而且佢剪到我超碎超短.......
有排駁丫!!
Originally posted by 極樂 at 2007-5-5 12:12 AM:

係, 真係好過癮~~
但係我做唔到...
母親就到啦!
到下年你就可以感受到做媽媽既幸福啦!
o係每個仔女眼中,佢地媽媽永遠都係最靚嫁!

好似我咁呀,我阿媽以前我細個果陣長頭髮,搞到我而家淨係鐘意長頭髮............
Originally posted by 自由神 at 2007-5-7 11:49 AM:

母親就到啦!
到下年你就可以感受...
哈哈~~你係孝順仔就咁講啦~~
不過....當我個bb大個既時候,
睇返我後生既相 (即係依家既相)
可能佢都會講句: 我阿媽後生果陣都唔失禮~~
kakakakaka~~~~
Originally posted by 極樂 at 2007-5-8 00:45:

不...
極樂妹妹,BB有冇踢你??
Originally posted by 極樂 at 2007-5-8 12:45 AM:

不...
極樂姐你一向都靚嫁啦!

係仔定女嘩?
唉!每個媽媽大肚果陣最期待就係BB出世一刻

諗住自然生定開刀呀?
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-8 12:47 AM:

極樂妹妹,BB有冇踢你??
有丫~~
有時仲好大力添~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。