<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by babo at 2005-12-8 05:53 AM:
心情好複雜..
而家隊波無晒以前霸氣....
係囉.. 抄費sir冇用架喎..
有邊個搞得掂rooney個d後生仔??
講真而家要搵個出名既黎教又唔易... 話晒季中...
就算換到.. 都冇可能一時之間反生..
要靠既都係一班後生仔..
而呢樣係費sir最晒家既本領..
話晒而家rooney, c7 都叫後生..
比個籍口既就當係"manutd既交接期"啦..
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-8 05:52 AM:

咁可能出局真係救到曼聯。。
1)無費sir
2)無格拉沙
其實費sir都唔係差得咁緊要既
不過佢近年真係冇晒火
始終限米著限飯冇計
Originally posted by stereo at 2005-12-8 05:58:

曼聯今次連體育精神也拼棄了,還是勝不了;真係幫唔落。
仲有C7個粗口手勢唔知有無手尾跟tim......
實有啦。。。C7真係死傻仔黎架。。。打得咁差已經有排俾人罵,仲要做多個手勢俾人插。。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by Kev at 2005-12-8 05:59 AM:

係囉.. 抄費sir冇用架喎..
有邊...
等下年叫堅尼黎教囉
Originally posted by donald15 at 2005-12-8 05:45 AM:
齋睇呢場波c7完全可以賣走
朴智星正式上位
賣得啦~~
同3年前完全冇分別...一d進步都冇...一咪死扭... 扭唔過右唔衰得就踢人...
唉... 唔知佢想點...
珍而家轉會市場有個免費既"防守中場"..
sign佢返黎啦...
冇人會反對架!!
唔好要面子喇...
起碼頂住個聯賽先.
Originally posted by babo at 2005-12-8 05:58 AM:

哈哈...如果話打假波既話...曼聯今季打左好多場假波了..
唔係我都諗唔到點解可以差成咁... 同車仔果場相比... 呢場出左一半對車仔果時架力都冇
Originally posted by supportMU at 2005-12-8 06:05 AM:

唔係我都諗唔到點解可以差成咁... 同車仔果場相比... 呢場出左一半對車仔果時架力都冇
愈諗愈懷念堅尼
如果呢場波有堅尼係到起碼會鬧下人
依家成場波都冇人鬧下提點下自己友
唉...........
Originally posted by Kev at 2005-12-8 06:02 AM:
珍而家轉會市場有個免費既"防守中場"..
sign佢返黎啦...
冇人會反對架!!
唔好要面子喇...
起碼頂住個聯賽先.
不過...而家都唔係買防守中場既問題..
最主都係前場問題...
好多賽事都係老鼠拉龜...
有時因為某位球員鍾意扭下波..有d波應交唔交...唔應扭去扭...拖慢球隊節奏..
加埋而家隊波好多球員打逆境波麻麻...
a.smith..我覺得佢踢呢個位好有heart的了=.=
...如果真係買防中..佢變相無得踢...一係佢頂史高斯個位....如果唔係就waste左佢..
而家既佢太注重防守而少去助攻...好不其然拎佢同堅尼比...
只望佢今屆第一次踢呢個位...希望佢日後可以做到攻守兼備就好..
Originally posted by donald15 at 2005-12-8 06:10 AM:

愈諗愈懷念堅尼
如果呢場波有堅尼係到起碼會鬧下人
依家成場波都冇人鬧下提點下自己友
唉...........
至怕一d老大哥一鬧..d球員又唔like...之後又..................-.-
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。