<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-8 06:24 AM:
我相信曼聯一定要有大改變先至有返生...
無錯...曼聯成功之路都係由七小福帶出..
縱橫費sir咁多年執教曼聯..其實除左七小福時期..命途都不太好..
n年前費sir一個足總盃冠軍救佢一命...之後就順風順水...
現在不是家庭式教育時代..真係要諗下點教而家班球員..

仲有..曼聯每個時代都有罰球專家...而家...可以話無...
giggs...好少有罰球俾佢射...見住rooney..c7等射...已經知無行..
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-8 06:24 AM:
我相信曼聯一定要有大改變先至有返生...
同意
我覺得依家大部份球隊都應該係以狀態去決定正選陣容,好似摩連奴咁,佢唔會理你係大球星定係新人,總之你有狀態佢就會出你,
不過佢亦都會比機會果d冇狀態既球員去提升狀態,就好似洛賓咁,佢狀態不足都會比機會佢出場,祖高爾狀態大勇會比佢休息,所以車仔先得以成功,
而曼聯就唔係咁,今日C7明明係狀態不足兼踢得唔好但都照比佢出場,朴智星狀態比較好,用處比較全面但出場時間就好少,學你話齋,一班波冇感情只係識得互相鬧黎鬧去根本係冇用,
而且費sir冇做到一樣野,就係唔識教導球員佢應該點樣打法,點樣走位,應該注意d咩,呢d我係摩連奴身上睇到出黎,唔好講摩連奴啦,盧森保高有咁做,我亦都同意亞視班講波佬所言,C7應該集中係右邊,唔應該經常返中路塞住d位,反而右邊就少左人用,搞到兩翼拉開唔到對方既後防,斬波又斬得唔好,踢波唔係只係好腳法就得,頭腦同其他野都好重要,但可見曼聯依家班球員冇呢d野,搞到班波咁,所以你睇到費sir只從球隊成績越黎越差之後佢係後場上就算輸緊波都唔會黑口黑面,因為佢知道黑面都冇用,費isr你真係過時喇,佢既教法已經唔掂,佢一個決定害死曼聯(賣走碧咸.......)
摺吧啦
Originally posted by 5m at 2005-12-8 06:33:

你講smith都岩
不過c7都一樣成日拖慢進攻節奏...打得簡單d好d
亦都一樣地自大=.=-"成隊曼聯都係自大怪。。史高斯入波之後,邊有興祝過,個個覺得係應得既,好易有入波咁樣。。大佬無D激情,完全當正自己高人一班咁。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by babo at 2005-12-8 06:35:

無錯...曼聯成功之路都係由七小福...
無論罰球同角球都係,曼聯無晒威力。。。之前有罰球、角球等於叫緊胡,依家等於人地有龍門球一樣。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by 5m at 2005-12-8 06:33 AM:

你講smith都岩
不過c7都一樣成日拖慢進攻節奏...
唔知點解我覺得呢樣係好技術進攻球員既特質..haha
講返..zidane, ronadinho, riquemie.. 全部都會拖一拖慢..
之不過佢地同c7既分別係..佢地下下都過到人..
c7就經常失..
講真唔係佢唔想改..
係因為每當佢過到人.. 比到波.. 都係靚波.. 都會有入球..
所以佢以為次次都咁做係正確囉..
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-8 06:36 AM:

亦都一樣地自大=.=-"成隊曼聯...
係得朗尼有行去同史高斯慶祝........佢地真係好自大,c7有少少腳法就以為自己係球王,成場扭扭扭.......淨係識得扭.......
摺吧啦
Originally posted by Kev at 2005-12-8 06:37 AM:

唔知點解我覺得呢樣係好技術進攻...
咁就係費sir唔識得教班新球員點樣做,點樣可以易d過到人,佢地有唔啱既心態就應該去糾正返佢,並唔係教佢地點打就得,球員既心態都好重要,可以影響佢地每一個動作同決定
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-8 06:38:

係得朗尼有行去同史高斯慶祝........佢地真係好自大,c7有少少腳法就以為自己係球王,成場扭扭扭.......淨係識得扭.......
俾著其他球隊,或者之前既曼聯,至少行去覽頭覽頸啦。加尼仔助攻之後,竟然好平靚咁行返去後場。。。之後成隊波就放鬆晒陣腳。

Originally posted by shaqkobe at 2005-12-8 06:40 AM:

俾著其他球隊,或者之前既曼聯,至少行去覽頭覽頸啦。加尼仔助攻之後,竟然好平靚咁行返去後場。。。之後成隊波就放鬆晒陣腳。
咪係,人地對手入完波成班都好開心,成班教練,助教,職球員都好開心,但曼聯正選果班就真係唔見得有幾開心...........= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-8 06:39 AM:

咁就係費sir唔識得教班新球員點樣做...
咁其實隊波入面都有好多教練既..
唔可以下下怪晒費sir冇去做..
成廿個世界級教練.. 我唔信佢地冇人開口指出問題所在..
問題都主要出於某幾位球員身上..
睇睇rooney.. 真係愈打愈好..有鬥心.. 覺唔覺佢比起任何一個隊員都更傷心?.. 真係唯一manutd希望.. 生生性性呀!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。