<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kev at 2005-12-8 06:45 AM:

咁其實隊波入面都有好多教練既..
...
我相信主教練做會比其他教練好,我眼光摩連奴成功都好靠呢一點,佢真係做晒功課先會有咁既成績,佢咁寸亦都係無可厚非,
唔知,但朗尼會係今場曼聯踢得最好既一個囉
摺吧啦
Originally posted by Kev at 2005-12-8 06:45:

咁其實隊波入面都有好多教練既..
...
朗尼真係好。。上半場雖然表現唔多,不過下半場幾生。。做就左好多埋門機會。。。。今日既脾氣已經算好,至少好過好多其他曼聯球員。佢真係好傷心咁,睇到都心傷。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-8 06:50 AM:

朗尼真係好。。上半場雖然表現唔多...
佢射門既威脅真係好大,未射已經覺得會入......朗尼貴得黎真係值,不過佢既脾氣係佢既弱點,如果佢識控制d火幾時出佢將會係一級球員囉~
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-8 06:47 AM:

我相信主教練做會比其他教練好,我眼...
其實我最掛住beckham.. ><""
有佢係到.. 解決晒而家manutd所有問題..

1. 唔會冇sponsor..
2. 冇防中唔怕接唔到後同前
3. 死球專家.. 專到冇得再專..
4. van佬有返供應..
5. c ron 可以打左慢慢玩..
6. 起碼我覺得今日會如果因為有beckham而輸變贏!!!!!!!!!
Originally posted by Kev at 2005-12-8 06:37 AM:

唔知點解我覺得呢樣係好技術進攻...
哈哈,係既
我都想佢變到佢地咁
不過,真係睇佢幾時生性同埋有冇人教得佢好
足球,靚女~

Originally posted by Kev at 2005-12-8 06:53 AM:

其實我最掛住beckham.. ><&...
仲有起碼多個大佬係度壓場先,C7呢d後生仔進步都會快d,碧咸唔走c7都未必會黎曼聯,所以話呢.....一個決定真係定生死.......= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-8 06:51:

佢射門既威脅真係好大,未射已經覺得會入......朗尼貴得黎真係值,不過佢既脾氣係佢既弱點,如果佢識控制d火幾時出佢將會係一級球員囉~
成場波。到下半場我已經覺得剩係得佢可以救到曼聯,可惜都係唔得。。。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by Kev at 2005-12-8 06:53 AM:

6點入面..唯獨是第5點我唔認同..
因為始終唔鍾意c朗-_-
何況有碧咸...邊輪到佢呢..
Originally posted by Kev at 2005-12-8 06:53:

真係完全解決晒。。。

Originally posted by shaqkobe at 2005-12-8 06:55 AM:

成場波。到下半場我已經覺得剩係得佢可以救到曼聯,可惜都係唔得。。。
對方後衛夠勤力,氣勢都盛........朗尼一條友唔夠力救球隊........
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。