<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ckyckk at 2007-3-17 02:20 AM:

果然唔係normal mode gn 仔
怎會發覺的
Originally posted by gn00987333 at 2007-3-17 02:23 AM:

怎會發覺的
你平時同我chat既"語調"
Originally posted by Triangel at 2007-3-17 01:32 AM:

乜Quota

你決定要點做呀,加邊個分呀?
我發覺d人d Statistics Background 好有問題
我係甘肛 Call 你 .......你睇左未 ???

叫得討論當然自由發揮啦.......只要佢有point , 岩錯都吾係問題 , 而且我吾想逼d人信我個觀点(雖然係岩).......如果只加分比 by 我觀点既人 , 咁就吾太公道 .............所以你今次加分要睇d人既''熱心点''  &  講野有冇point

不如等多一兩日先加分 , 費事一加分,就成村人走哂入黎''搏大霧'' 減低哂d水平....e加班人好有水準,而且重吾係為分而咁落力 , 純綷為學術討論 ~~~ 好感動啊
Originally posted by trista_cheong at 2007-3-17 12:47 AM:

叫個真正大B 切o左你吖嗱~~~~   
呀 " 真正大B " o係西貢碼頭等緊船 & 大聲叫緊 " 我愛 trista " 呀 ~~
Originally posted by ckyckk at 2007-3-17 02:24 AM:

咁姐o係點呀??? 我又o係唔o係平時嗰個我呀???
Originally posted by ckyckk at 2007-3-17 02:24 AM:

會嗎
這是我平常之言詞
playplay,服未???

如果你可以馴服呢件極品,
我跟自由神叫你一聲大哥!
Originally posted by playbr2 at 2007-3-17 02:28:

我係甘肛 Call 你 .......你睇左...

我插唔上咀...
Originally posted by playbr2 at 2007-3-17 02:31 AM:

咁姐o係點呀??? 我又o係唔o係平時嗰個我呀???
貓似人
Originally posted by guswan at 2007-3-17 02:34 AM:
playplay,服未???

如果你可以馴服呢件極品,
我跟自由神叫你一聲大哥!
我真係服到五體投地啦 ~~

新世代嘅邏輯思維, 我真係跟唔上 ~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。